GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Φωτιές" άναψε στην ΑΕΚ ο Σιμόες - Ακολουθεί σελίδα οπαδών του Ολυμπιακού στο Instagram - ΦΩΤΟ

«Φωτιές» άναψε ο Αντρέ Σιμόες στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης αφού αποφάσισε να ακολουθήσει ένα προφίλ οπαδών της Θύρας 7 του Ολυμπι...

«Φωτιές» άναψε ο Αντρέ Σιμόες στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης αφού αποφάσισε να ακολουθήσει ένα προφίλ οπαδών της Θύρας 7 του Ολυμπιακού στο Instagram!

Ο άσος της ΑΕΚ, όπως βλέπετε και στην φωτογραφία παρακάτω, ακολουθεί το συγκεκριμένο ερυθρόλευκο οπαδικό προφίλ και προκάλεσε μεγάλες απορίες με την κίνησή του! Ορισμένοι θεώρησαν ότι το έκανε εσκεμμένα, κάποιοι άλλοι ότι έγινε από λάθος του διότι είδε φωτογραφίες του Τζιοβάνι με την Εθνική Βραζιλίας και μπερδεύτηκε!

Όπως και να έχει ο Σιμόες με αυτή την απόφαση του «άναψε φωτιές» καθώς μπορεί να μην μένει ελεύθερος (έχει ένα χρόνο ακόμη συμβόλαιο) όμως είναι πρόσφατη η αποχώρηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου από την ΑΕΚ για χάρη του Ολυμπιακού και όπως και να έχει βάζει σε σκέψεις πολλούς στην «κιτρινόμαυρη» ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση