GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χιμένεθ στους ανθρώπους της ΑΕΚ: Βρείτε μου έναν… killer

Το προφίλ του ιδανικού επιθετικού για την ΑΕΚ, όπως τον έχει ο ίδιος στο μυαλό του, έχει σκιαγραφήσει ο Μανόλο Χιμένεθ. Πιο συγκεκ...

Το προφίλ του ιδανικού επιθετικού για την ΑΕΚ, όπως τον έχει ο ίδιος στο μυαλό του, έχει σκιαγραφήσει ο Μανόλο Χιμένεθ.

Πιο συγκεκριμένα η «Ένωση» δεν έχει παραιτηθεί από την υπόθεση Αραούχο (ποντάροντας στο δέλεαρ του Champions League), αλλά ξέρει ότι η προσπάθεια να ανατρέψει τα δεδομένα μπορεί να φτάσει στα τέλη Αυγούστου.

Επομένως, οι άνθρωποι της ΑΕΚ εξετάζουν τις περιπτώσεις που τους έχουν προταθεί ή έχουν εντοπιστεί μέσω scouting, με τον Ανδαλουσιανό τεχνικό να έχει δώσει σαφείς κατευθύνσεις.

Έτσι ο τεχνικός της «Ένωσης» έχει ξεκαθαρίσει στο επιτελείο του μεταγραφικού σχεδιασμού ότι δεν πρέπει να αναζητηθεί επιθετικός τύπου Αραούχο, αλλά ένας φορ περιοχής με περισσότερο «φονικό» ένστικτο.

Και αυτό διότι στο ρόστερ υπάρχουν αρκετοί επιθετικοί που μπορούν να παίξουν περιφερειακοί, αλλά λείπει ένας καθαρός στράικερ, που θα έχει το εύκολο γκολ.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση