GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

MVP της EuroLeague ο Λούκα Ντόντσιτς

Ο Λούκα Ντόντσιτς διαδέχθηκε τον Σέρχιο Γιουλ, καθώς πήρε το βραβείο του ΜVP της EuroLeague της φετινής σεζόν. Αυτή μάλιστα ήταν η τρίτη...

Ο Λούκα Ντόντσιτς διαδέχθηκε τον Σέρχιο Γιουλ, καθώς πήρε το βραβείο του ΜVP της EuroLeague της φετινής σεζόν.
Αυτή μάλιστα ήταν η τρίτη ατομική διάκριση για τον 19χρονο Σλοβένο γκαρντ - φόργουορντ της "Βασίλισσας", ο οποίος ήταν φυσικά μέλος της καλύτερης πεντάδας της διοργάνωσης, ενώ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πήρε και το βραβείο του Rising Star.
Το παιδί θαύμα του ευρωπαϊκού μπάσκετ την φετινή σεζόν έχει μετρήσει 32 συμμετοχές στην EuroLeague με μέσο όρο 16,1 πόντους, 4,9 ριμπάουντ, 4,3 ασίστ, 1,1 κλέψιμο και 2,3 λάθη, ενώ το βράδυ της Κυριακής (20/5, 21:00) θα επιδιώξει να κατακτήσει για πρώτη φορά στην καριέρα του την EuroLeague.
Η ανακοίνωση της ανάδειξης του Λούκα Ντόντσιτς σε ΜVP έγινε κατά την διάρκεια του καθιερωμένου Gala της EuroLeague την παραμονή του τελικού, το οποίο φέτος διεξήχθη στο παλάτι της Σερβίας, ενώ στην ίδια τελετή τιμήθηκαν και οι Νικ Καλάθης, Νάντο Ντε Κολό, Τορνίκε Σενγκέλια και Γιαν Βέσελι που ήταν στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης.
Οι Καλάθης και Σενγκέλια βέβαια απουσίαζαν από την εκδήλωση, καθώς είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις, ενώ τα βραβεία του πρώτου σκόρερ και του καλύτερου αμυντικού παρέλαβαν οι Αλεξέι Σβεντ και Κάιλ Χάινς αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση