GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άδωνις για Novartis: Τα τρία χρόνια που κυβερνάτε, μας διδάξατε την τυραννία της πλειοψηφίας - ΒΙΝΤΕΟ

"Τα τρία χρόνια που κυβερνάτε, μας διδάξατε την τυραννία της πλειοψηφίας. Οι πλειοψηφίες αλλάζουν και να είστε βέβαιοι ότι δε...

"Τα τρία χρόνια που κυβερνάτε, μας διδάξατε την τυραννία της πλειοψηφίας. Οι πλειοψηφίες αλλάζουν και να είστε βέβαιοι ότι δεν θα σας ξεχάσουμε", είπε απευθυνόμενος στην κυβέρνηση ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας από το βήμα της Ολομέλειας κατά τη διάρκεια συζήτησης και απόφασης επί πορίσματος Προανακριτικής Επιτροπής της Novartis.

Ο κ. Γεωργιάδης έκανε λόγο ξανά για σκευωρία και επεσήμανε ότι όποιος είναι εμπλεκόμενος σε αυτήν την ιστορία, θα πάει στο δικαστήριο. "Μιλάμε για τη μεγαλύτερη σκευωρία της μεταπολίτευσης, όποιος είναι εμπλεκόμενος σε αυτήν την ιστορία, θα πάει στο δικαστήριο", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και πρώην υπουργός, αναφερόμενος στη δικογραφία της Novartis, σημείωσε ότι "τρεις ανώνυμοι, λέω εγώ , ψευδομάρτυρες, λένε ότι πήρα εκατομμύρια. Άρα προφανώς θα πάει στη Δικαιοσύνη και ο κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος με τον επιχειρηματία Ιωσήφ Λιβανό που λέει ότι έχει ηχογραφημένες συνομιλίες ότι του ζητάει χρήματα ο συνεργάτης του".

"Για να μη μάθει ο κόσμος ότι όλα αυτά είναι ψέματα, το γυρνάτε λέτε στο Δικαιοσύνη. Δηλαδή τι ακριβώς κάνετε; Προχθές βγήκε η απόφαση για τον Μαντέλη, μετά από 20 χρόνια. Δηλαδή τι λέτε τώρα; Ότι θα μας έχετε για 20 χρόνια υπόδικους για να μας τελειώσετε; Γιατί αναφέρεστε στο άρθρο 86 περί ευθύνης υπουργών αλλά παραλείπετε να πείτε ότι αυτό λέει πως εάν κατηγορούνται πολιτικοί οι διαδικασίες πρέπει να είναι γρήγορες και να μην καθυστερεί η έκδοση τελικής απόφασης για να είναι υπό ομηρεία οι πολιτικοί", πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε επίσης ότι επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αυξήθηκε το κόστος της φαρμακευτικής δαπάνης, ενώ υπογράμμισε ότι η Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία ασχολήθηκε "μηδέν ώρες" με τον χώρο του φαρμάκου. "Και πάνω από 20 εβδομάδες με τις υποτιθέμενες δικές μου προσλήψεις στο ΚΕΛΠΝΟ με αμοιβές από 500 ευρώ για ένα, έως οχτώ μήνες το περισσότερο. Αυτό που δεν λέτε κύριοι είναι πως επί των ημερών μας είχαμε την μεγαλύτερη μείωση στην δαπάνη του φαρμάκου. Ενώ επί των δικών σας ημερών αυξήθηκε η δαπάνη και μειώθηκαν τα έσοδα από το claw back” τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση