GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βενιζέλος: Άνθρακες ο θησαυρός της Novartis - Στρίβειν δια του αρραβώνος ο Παπαγγελόπουλος - ΒΙΝΤΕΟ

«Άνθρακες ο θησαυρός» τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος από το βήμα της Βουλής για την υπόθεση Novartis , ενώ αναφερόμενος στον αναπληρωτή υπο...

«Άνθρακες ο θησαυρός» τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος από το βήμα της Βουλής για την υπόθεση Novartis , ενώ αναφερόμενος στον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο είπε ότι «ο νέος Γαλιλαίος εμφανίστηκε προηγουμένως ενώπιον σας και είπε ότι η Novartis είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο όλων των εποχών… αλλά δεν αφορά πολιτικά πρόσωπα».
Ο κ. Βενιζέλος πρόσθεσε χαρακτηριστικά: «στρίβειν δια του αρραβώνος».
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος ανέφερε ότι η κυβέρνηση έχει υποστεί δικανική, πολιτική και θεσμική ήττα, και την κατηγόρησε ότι είπε και συνεχίζει να λέει ψέματα στη Βουλή, συνεχίζοντας να παίζει παιχνίδια εις βάρος της αντιπολίτευσης και ειδικότερα της δημοκρατικής παράταξης. «Στοχοποιείτε τα μη αρεστά σας πρόσωπα. Όλη η βάση της είναι κατά της συναλλαγής με τον ΣΥΡΙΖΑ», υποστήριξε ο κ. Βενιζέλος.
Μίλησε για σφετερισμό δικαστικών οργάνων και διαδικασιών, χαρακτήρισε απόλυτο φιάσκο τους χειρισμούς της κυβέρνησης και άκυρη όλη τη διαδικασία και τις καταθέσεις των ανωνύμων μαρτύρων. «Δεν θέλατε την πλήρη διερεύνηση για να μην αποκαλυφθούν οι μάρτυρες, να μην βγει η κουκούλα τους. Θα βγει όμως στην επόμενη Βουλή κι όλα θα κριθούν με βάση το Σύνταγμα, τους νόμους και όσα προβλέπονται από τις διαδικασίες του Κοινοβουλίου», είπε ο κ. Βενιζέλος.
Ακόμη άσκησε έντονη κριτική στον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή για τη επιλογή του να στείλει στη Βουλή το έγγραφο του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Αγγελή με το οποίο τίθενται στο αρχείο οι μηνύσεις που έχουν καταθέσει οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση, λέγοντας ότι παραβιάζει τη μυστικότητα των διαδικασιών.
«Δεν θα περάσει ο σφετερισμός των θεσμών. Υπάρχει πρόβλημα στο κράτος δικαίου. Η καθαρή λύση είναι οι εκλογές. Και μια άλλη κυβέρνηση που θα αναλάβει την ανόρθωση της χώρας» τόνισε ο κ. Βενιζέλος.
Για το Σκοπιανό
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος εξέφρασε πλήρως τη διαφωνία του για όσα βλέπουν το φώς της δημοσιότητας περί αναφοράς του όρου Ίλιντεν στις διαπραγματεύσεις για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ.
«Θέλω να ελπίζω ότι είναι προβοκάτσια τα περί Δημοκρατίας του Ίλιντεν και το συζητάτε σοβαρά. Σας μιλώ εγώ που έχω υποστηρίξει τη σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό erga omnes. Μην παίζετε με ιστορικές, ιδεολογικές αναφορές», τόνισε ο κ. Βενιζέλος και υπογράμμισε πως πρόκειται για την επιτομή του αλυτρωτισμού καλώντας τον πρωθυπουργό να διαψεύσει όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας.
Δείτε το βίντεο από τη Βουλή:

3 σχόλια

  1. κόρακας κορακου ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΆΖΕΙ καλά μας κανουν αυτός ο ΛΑΟΣ είναι άξιος της μοίρας του τα λεφτά της Novartis τα πήρα εγώ.. Ο ΧΟΝΤΡΟΣ εχει φτιάξει ΝΟΜΟΥΣ για να την βγάζουν όλοι οι πολιτικοί καθαρή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν υπάρχει θρησκεία, Δημοκρατία, Αναρχία, Κομουνισμός, απλά ένα μόνο, ΧΡΗΜΑ!!!!



    Στην τωρινή μας εποχή - Δεν υπάρχει θρησκεία, Ηθική, Δημοκρατία, Αναρχισμός, Κομουνισμός, Σοσιαλισμός Ιδεολογίες, δεν υπάρχει τίποτα άλλο, παρά μόνο ΧΡΗΜΑ!!!!
    Κάποτε ήταν το εν αρχή ο λόγος, τώρα το εν αρχή το χρήμα.
    Όλα μετριούνται και σχετίζονται με αυτό.
    ΧΡΗΜΑ και μόνο ΧΡΗΜΑ όλα τα υπόλοιπα είναι κουραφέξαλα.
    Εάν υπάρχουν ακόμα ρομαντικοί ονειροπόλοι είναι η «αισχρή» μειοψηφία!
    Αναλογιστείτε τι δραστηριότητες κάνετε κάθε μέρα, όπου δεν χρειάζεται χρήμα άμεσα ή έμμεσα.

    Τι άλλο να πεις για μια αλήθεια που είναι πέρα για πέρα αναμφισβήτητη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν υπάρχει θρησκεία, Δημοκρατία, Αναρχία, Κομουνισμός, απλά ένα μόνο, ΧΡΗΜΑ!!!!



    Στην τωρινή μας εποχή - Δεν υπάρχει θρησκεία, Ηθική, Δημοκρατία,δικαιοσύνη Αναρχισμός, Κομουνισμός, Σοσιαλισμός Ιδεολογίες, δεν υπάρχει τίποτα άλλο, παρά μόνο ΧΡΗΜΑ!!!!
    Κάποτε ήταν το εν αρχή ο λόγος, τώρα το εν αρχή το χρήμα.
    Όλα μετριούνται και σχετίζονται με αυτό.
    ΧΡΗΜΑ και μόνο ΧΡΗΜΑ όλα τα υπόλοιπα είναι κουραφέξαλα.
    Εάν υπάρχουν ακόμα ρομαντικοί ονειροπόλοι είναι η «αισχρή» μειοψηφία!
    Αναλογιστείτε τι δραστηριότητες κάνετε κάθε μέρα, όπου δεν χρειάζεται χρήμα άμεσα ή έμμεσα.

    Τι άλλο να πεις για μια αλήθεια που είναι πέρα για πέρα αναμφισβήτητη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση