GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O Λάζαρος με τον τρομπετίστα της Θύρας 7 μετά από 16 χρόνια - ΦΩΤΟ

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε προ ημερών μία φωτογραφία του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου μαζί με τους φανατικούς οπαδούς του Ολυμπιακ...

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε προ ημερών μία φωτογραφία του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου μαζί με τους φανατικούς οπαδούς του Ολυμπιακού σ΄έναν εκτός έδρας αγώνα των Πειραιωτών στο Καυτανζόγλειο κόντρα στον Ηρακλή το 2002.

Στη φωτογραφία ο Χριστοδουλόπουλος διακρίνεται στην κερκίδα,πίσω ακριβώς από τον Νικό Στυλιανέση,τον τρομπετίστα της Θύρας 7 και τον Τάκη Τσουκαλά.

Την Πέμπτη (17/05) το φως της δημοσιότητας είδε μία ακόμα φωτογραφία που συνδέει τα ίδια πρόσωπα 16 ολόκληρα χρόνια μετά.

«Καλώς όρισες παιχταρά μου, μικρός όταν ήσουν σε είχα δίπλα μου στο Καυτανζόγλειο με την θύρα 7 και θα σε έχω δίπλα μου συνέχεια από εδώ και πέρα σαν παίκτη στην ομάδα της καρδιάς μας…»έγραψε ο Νίκος Στυλιανέσης στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram!

Δείτε τη σχετική δημοσίευση:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση