GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΡΙΖΑ: Aν επιθυμεί να προβεί σε αγωγές o Άδωνις Γεωργιάδης, ας το κάνει στρεφόμενος πρώτα εναντίον του εαυτού του

«Ο αντιπρόεδρος της Ν Δ κ. Α. Γεωργιάδης, αφού πρώτα παραδέχθηκε ότι... επί 10 συναπτά έτη "είχε ξεχάσει" πως είχε μια ε...

«Ο αντιπρόεδρος της Ν Δ κ. Α. Γεωργιάδης, αφού πρώτα παραδέχθηκε ότι... επί 10 συναπτά έτη "είχε ξεχάσει" πως είχε μια εταιρία στην Κύπρο, με αποτέλεσμα να μην την δηλώνει, ως όφειλε, στο Πόθεν Έσχες του, τώρα απειλεί και με αγωγές» αναφέρει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στον αντιπρόεδρο της ΝΔ, 'Α. Γεωργιάδη.

«Αν επιθυμεί τόσο πολύ να προβεί σε αγωγές» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, «ας το κάνει, στρεφόμενος πρώτα εναντίον του εαυτού του και συνεχίζοντας με τον σημερινό πρόεδρο του κόμματός του, και τους υπόλοιπους 16 βουλευτές της ΝΔ, που όλοι μαζί είχαν καταθέσει στις 25 Αυγούστου 2015 ερώτηση για την "εξωχώρια εταιρία" του κ. Π. Χαΐκάλη στην Κύπρο».

«Εκτός αν μας εξηγήσει, σε επόμενο μήνυμά του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ότι την είχαν κάνει "εκ παραδρομής"...» καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Νωρίτερα ο κ. Γεωργιάδης σε ανάρτησή του στο twitter ανέφερε: «Τους έχω στείλει ήδη εξώδικο για τις χθεσινές περί off shore ανακοινώσεις τους και αν δεν ανακαλέσουν θα καταθέσω αγωγή στο Κόμμα του Σύριζα για να μου πληρώσουν αποζημίωση. Τα χαρτιά που παρέλαβα από τις Κυπριακές Αρχές αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση