GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο πρώην της Μιζεράκη την πληρώνει με το ίδιο νόμισμα - Μπαίνει στο "Game of Love" - ΒΙΝΤΕΟ

«Power of Love» εσύ; «Game of Love» εγώ! Ο νεαρός εφοπλιστής Γιάννης Λεβεντάκης «πληρώνει» τώρα με το ίδιο νόμισμα την πρώην σύντρ...

«Power of Love» εσύ; «Game of Love» εγώ! Ο νεαρός εφοπλιστής Γιάννης Λεβεντάκης «πληρώνει» τώρα με το ίδιο νόμισμα την πρώην σύντροφό του Στέλλα Μιζεράκη. Ο γιος του γνωστού πλοιοκτήτη Γιώργου Λεβεντάκη, που, διατηρούσε σχέση με την ξανθιά εκρηκτική παίκτρια του reality του Σκάι, είναι ένας από τους παίκτες του νέου τηλεοπτικού πρότζεκτ που θα κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Δευτέρα στον ΑΝΤ1, με παρουσιαστή τον Χάρη Χριστόπουλο.

Ένας από τους παίκτες, είναι και ο Γιάννης Λεβεντάκης, ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο της ναυτιλίας μαζί με τον πατέρα του Γιώργο Λεβεντάκη. Μία από τις τελευταίες κατακτήσεις του νεαρού εφοπλιστή, ήταν η Στέλλα Μιζεράκη του «Power of Love», με την οποία είχαν επικοινωνία και το πρώτο διάστημα που εκείνη βρισκόταν στη βίλα του Σκάι.

Ο ίδιος, πάντως, μιλώντας σχετικά σε ραδιοφωνικό σταθμό είχε υποστηρίξει ότι, όταν τη γνώρισε κι έκαναν δεσμό, εκείνη ήταν μελαχρινή κι είχε άλλο χρώμα ματιών, ενώ αποκάλυψε πως οι δυο τους εξακολουθούν να κάνουν παρέα μέχρι σήμερα ως δύο καλοί φίλοι.

Πριν.. εισβάλλει στο ριάλιτι αγάπης, Ο Γιάννης Λεβεντάκης είπε στον Χάρη Χριστόπουλο: «Ήρθα εδώ για να τα δώσω όλα, σώμα, καρδιά, ψυχή, μυαλό, χαρακτήρα…όλα μαζί! Δεν πιστεύω στην αποκλειστικότητα και όπως λέει το τραγούδι «κανείς δεν είναι κανενός», εύχομαι η κοπέλα να θέλει μόνο εμένα»!

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση