GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Κλέφτηκαν" για να ζήσουν τον έρωτά τους- Τι συμβαίνει με τον Δώρο και την Αθηνά του Power of Love

Ο Δώρος Παναγίδης και η Αθηνά Χρυσαντίδου φέρεται να το έσκασαν από τη βίλα της αγάπης του Power of Love και να ζουν τον έρωτα του...

Ο Δώρος Παναγίδης και η Αθηνά Χρυσαντίδου φέρεται να το έσκασαν από τη βίλα της αγάπης του Power of Love και να ζουν τον έρωτα τους στην Κύπρο.

Όλα ξεκίνησαν όταν μετά το γκαλά της Παρασκευής τα κορίτσια έφυγαν για ένα διήμερο στην Ελλάδα. Παράλληλα, έφυγε και ο Δώρος καθώς ζήτησε άδεια από την παραγωγή για το Σαββατοκύριακο.

Η Αθηνά δεν επέστρεψε στην Κωνσταντινούπολη τη Δευτέρα με τις υπόλοιπες συμπαίκτριες της, κάτι που έκανε και ο Δώρος. Λέγεται ότι το ζευγάρι πήρε την απόφαση να μην επιστρέψει έπειτα από έναν καβγά ανάμεσα στον Δώρο και τον Σωκράτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δώρος ήταν εκείνος που πήρε την απόφαση να μην επιστρέψει και το είπε στην Αθηνά, η οποία δήλωσε ότι θα τον ακολουθήσει. Την είδηση της αποχώρησης επιβεβαίωσε ο Σωκράτης όταν θέλησε να ευχηθεί στον Δώρο για τα γενέθλια του. "Χρόνια Πολλά. Όπου και αν βρίσκεσαι, να είσαι καλά" του ευχήθηκε στο Instagram.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση