GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τζανακόπουλος: Ο κ. Μητσοτάκης έχει ξεμείνει από πολιτικά καύσιμα- Έχει σύγχυση στο μυαλό του

"Όχι μόνο θα αντέξει αλλά θα ισχυροποιηθεί η κυβέρνηση μέχρι τον Οκτώβριο του 2019" δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητι...

"Όχι μόνο θα αντέξει αλλά θα ισχυροποιηθεί η κυβέρνηση μέχρι τον Οκτώβριο του 2019" δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, μιλώντας στον Realfm 97.8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
"Ο ελληνικός λαός το 2015 επέλεξε ποιος θα πρέπει να διαπραγματευτεί και την εφαρμογή της συμφωνίας αλλά και την έξοδο από το πρόγραμμα. Έδωσε εντολή τετραετίας στην κυβέρνηση και αυτή την εντολή σεβόμαστε και εκτελούμε. Ως προς την ουσία όσων είπε η κ. Γεννηματά, είναι απολύτως εντός των ορίων της εντολής της κυβέρνησης. Έχω τηνπεποίθηση ότι καμία άλλη κυβέρνηση δεν θα είχε τη δυνατότητα να διαπραγματευετεί αποτελεσματικά αυτή την έξοδο, που γίνεται με καλύτερους, θετικότερους όρους από αυτούς που ήθελαν αν προβλέπουν τόσο το Κίνημα Αλλαγής, όσο και η ΝΔ" ανέφερε.
"Καλοδεχόμαστε την πρόταση για συζήτηση προ ημερησίας διατάξεως και βεβαίως θα υπάρχει δυνατότητα στο ελληνικό κοινοβούλιο να κάνουμε αναλυτική συζήτηση και για τους όρους της εξόδου αλλά και για τα προαπαιτούμενα της τέταρτης αξιολόγησης. Η κ. Γεννηματά συμμετείχε σε μία κυβέρνηση, η οποία παρουσίαζε ως success story την πιθανότητα εξόδου από το δεύτερο πρόγραμμα με μία προληπτική γραμμή πίστωσης και υπήρχε μόνο στη δική τους φαντασία, ούτε καν είχε συζητηθεί από τους Ευρωπαίους. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι αυτοί που κατηγορούν σήμερα την κυβέρνηση για το γεγονός ότι οδηγεί την κυβέρνηση σε καθαρή έξοδο. Μπορείτε να δείτε την αντιφατικότητα των δηλώσεων της κ. Γεννηματά" συμπλήρωσε.
"Όχι μόνο θα αντέξει αλλά θα ισχυροποιηθεί η κυβέρνηση μέχρι τον Οκτώβριο του 2019" τόνισε.
"Το να μιλάει ο κ. Μητσοτάκης για αντιμετώπιση της φτώχειας και ανασυγκρότηση του κοινωνικού κράτους είναι σαν να βάλουμε τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα" είπε ο κ. Τζανακόπουλος.
"Ο κ. Μητσοτάκης έχει σύγχυση στο μυαλό του, μιλάει για πράγματα, τα οποία δεν γνωρίζει, είναι δεδομένο ότι δεν γνωρίζει το κοινωνικό κράτος και το κράτος πρόνοιας διότι δεν είχε ποτέ την ανάγκη να το χρησιμοποιήσει. Νομίζω για αυτόν τον λόγο θα έπρεπε να τον συμβουλεύουν καλύτερα όσοι έχει δίπλα του" συμπλήρωσε.
"Ο κ. Μητσοτάκης έχει ξεμείνει από πολιτικά καύσιμα, έχει ξεμείνει από πολιτικό λόγο και από πολιτικό αφήγημα διότι βλέπει ότι η ελληνική οικονομία πηγαίνει καλά, η ανεργία μειώνεται κατά 8 μονάδες, η ρύθμιση του χρέους έρχεται... Εκτιμώ ότι αυτή η κατάσταση τον οδηγεί σε κινήσεις πανικού και έντασης και αυτόν αλλά και ολόκληρο το πολιτικό και οικονομικό σύστημα που τον υποστηρίζει. Οι δημοσκοπήσεις το 2015 έδειχναν ισοπαλία, αν όχι νίκη της ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε με 8 μονάδες, οπότε θα κράταγα μικρό καλάθι σε σχέση με τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων"
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση