GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναγνωστοπούλου για παραπομπή Κατσίκη: Οι βουλευτές πρέπει να είναι προσεκτικοί και να μην εκφράζουν ρατσισμό

"Το κάνουμε για βουλευτή του ελληνικού κοινοβουλίου για θέματα που αφορούν ανθρώπινα δικαιώματα, για τα οποία όλοι οι βουλευτές πρέπ...

"Το κάνουμε για βουλευτή του ελληνικού κοινοβουλίου για θέματα που αφορούν ανθρώπινα δικαιώματα, για τα οποία όλοι οι βουλευτές πρέπει να είναι προσεκτικοί και να μην εκφράζουν ρατσισμό ούτε φοβικά συναισθήματα κυρίως μέσα στη Βουλή. Και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ να ήταν, το ίδιο θα κάναμε" δήλωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη για την παραπομπή του κ. Κατσίκη στην επιτροπή Δεοντολογίας, την οποία ζητούν με επιστολή τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.
"Δεν μπορεί μία κατάσταση ανθρώπινη, άνθρωποι που έχουν άλλον προσανατολισμό να τους συγκρίνουμε και να τους ταυτίζουμε με εγκληματικές πράξεις και μάλιστα κακουργηματικές. Δεν γίνεται. Δεν δημιουργείται πολιτικό θέμα" συμπλήρωσε.
"Εκεί που μπορούμε να συνεργαστούμε, συνεργαζόμαστε. Εκεί όμως που πλήττεται σοβαρά η Δημοκρατία, εκεί δεν μπορούμε να κρατήσουμε το στόμα μας κλειστό και να πούμε επειδή συνεργαζόμαστε δεν θα μιλήσουμε. Και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ να ήταν με τον ίδιο τρόπο θα αντιδρούσαμε. Στους ΑΝΕΛ υπάρχουν αξιολογότατοι άνθρωποι όπως ο κ. Παπαχριστόπουλος, ο κ. Ζουράρις, η κ. Κουντουρά, δεν έχει να κάνει με το αν ψήφισαν ή όχι το τάδε άρθρο, έχει να κάνει με τη στάση του καθενός και τι εκφράζει πολιτικά. Δεν μπορεί μέσα στη Βουλή να καταρρακώνονται άνθρωποι και δεν μπορεί να εκφέρεται ρατσιστικός λόγος από οποιονδήποτε" τόνισε.
Αναφορικά με τον χαρακτηρισμό του κ. Μητσοτάκη ως ακροδεξιού και όχι φιλελεύθερου από τον κ. Τσίπρα είπε "Εγώ θα έλεγα ότι είναι αναχρονιστικός" και ερωτηθείσα αν είναι και ο κ. Καμμένος απάντησε "Βεβαίως είναι, δεν πήρε τέτοια θέση ο Καμμένος, δεν μίλησε. Δεν είναι θέση όλου του κόμματος. Οι βουλευτές ψηφίζουν πέρα από κόμματα σε τέτοια νομοσχέδια. Οι θέσεις των κομμάτων χαρακτηρίζουν τα κόμματα και είναι αναχρονιστική μια θέση σήμερα, με την οποία κάποιο κόμμα τοποθετείται εναντίον ενός άρθρου ή νομοσχεδίου. Για τους ΑΝΕΛ δεν έχουμε πει ποτέ ότι δεν είναι ένα κόμμα με το οποίο σε τέτοια θέματα έχουμε απόσταση δεκάδων χιλιάδων χιλιομέτρων".
"Με τον κ. Κατσίκη και την παραπομπή που κάνουμε, δεν είναι θέμα διαφωνίας, γιατί είναι άλλο η διαφωνία. Δεν είναι κακό πράγμα η διαφωνία" ανέφερε.
"Ο κάθε βουλευτής τι λέει, αν ο κ. Δημήτρης Καμμένος έχει άλλη άποψη για την οικονομική πολιτική, τι να κάνουμε εσείς τον θεωρείτε το απαύγασμα της πολιτικής. Να μην τσουβαλιάζουμε όλους τους ΑΝΕΛ. Δεν θα κάτσω να σχολιάζω τον Δημήτρη Καμμένο" είπε η κ. Αναγνωστοπούλου.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση