GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δένδιας: Δεν νομίζω η Τουρκία να έχει την ψευδαίσθηση πως μπορεί να κάνει ό,τι και στο Κόσοβο

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου. "Εμείς τα μαθα...

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
"Εμείς τα μαθαίνουμε από τους δημοσιογράφους, δεν έχουμε ενημέρωση από την κυβέρνηση. Θα δούμε. Έχουμε θέσει ως κορυφαίο θέμα τη συνταγματική αναθεώρηση, φαίνεται από αυτά που διαβάζω ότι αυτός ο όρος δεν έχει συμφωνηθεί να εκπληρωθεί, επίσης φαίνεται ότι προκρίνεται μια σαλαμοποίηση της επίλυσης με απόκτηση πλεονεκτημάτων των Σκοπίων σε πρώτο χρόνο και επίλυση των όποιων διαφορών με την Ελλάδα σε δεύτερο χρόνο. Αυτό μας δημιουργεί καχυποψία. Δεν πρέπει να είμαστε βιαστικοί και αρνητικοί, περιμένουμε και θα δούμε" είπε αναφορικά με τις εξελίξεις στο Σκοπιανό.
"Η ΝΔ ιστορικά τοποθετείται και θα τοποθετείται κατά το εθνικό συμφέρον. Αυτό που κρίνουμε ωφέλιμο για τον τόπο. Κριτήριο είναι ένα και μόνο, το εθνικό συμφέρον, δεν χωρούν ούτε κομματικά, ούτε μικροπολιτικά. Όμως, δεν μπορούμε να αφήνουμε τρύπες στις οποίες θα πέσουμε μέσα οι ίδιοι αργότερα" συμπλήρωσε.
Αναφορικά με την Τουρκία και την ασφάλεια των 8 Τούρκων αξιωματικών είπε: "Είδαμε στο Κόσοβο πως ενήργησε η Τουρκία. Ελπίζω ότι δεν θα έχει την ψευδαίσθηση ότι μπορεί να κάνει τα ίδια πράγματα σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Και θέλω να πιστεύω ότι η ελληνική αστυνομία έχει προβλέψει κάθε τέτοιο ενδεχόμενο για την απίθανη, θέλω να πιστεύω, περίπτωση που η Τουρκία αποφασίσει να παρεκτραπεί. Η Ελλάδα δεν είναι Κόσοβο, να είμαστε σε αυτό συνεννοημένοι με τους Τούρκους" .
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση