GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξυδάκης: Ο εκλογικός κύκλος δεν συμπίπτει πάντα με τους ιστορικούς κύκλους

Στην πρόταση της κατάτμησης της Β΄Αθηνών και του πρώην Υπόλοιπου Αττικής σε μικρότερες εκλογικές περιφέρειες που φέρεται να εξετάζει η κυ...

Στην πρόταση της κατάτμησης της Β΄Αθηνών και του πρώην Υπόλοιπου Αττικής σε μικρότερες εκλογικές περιφέρειες που φέρεται να εξετάζει η κυβέρνηση, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Δημήτρη Καμπουράκη και Βασίλη Λυριτζή.
"Νομίζω ότι πολλές φορές έχει τεθεί το σπάσιμο της Β΄ Αθηνών, η Β' Αθηνών είναι μία χώρα ολόκληρη. Πολλές φορές έχει τεθεί το θέμα, δεν προχώρησε και κάποια στιγμή μερικά πράγματα πρέπει να προχωρούν και να γίνονται", δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Ξυδάκης.
Αναφερόμενος στην εκτίμηση του ότι οι εκλογές μετά τη λήξη του προγράμματος τον Αύγουστο του 2018 δεν είναι πρόωρες, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι "οι πολιτικές συζητήσεις δεν γίνονται μόνο εντός γραμμής, γίνονται εντός μίας λογικής. Εγώ μίλησα για ολοκλήρωση ενός ιστορικού πολιτικού κύκλου. Ο εκλογικός κύκλος δεν συμπίπτει πάντα με τους ιστορικούς κύκλους. Η έξοδος από το μνημόνιο και η ρύθμιση του χρέους σημαίνει κάτι πάρα πολύ σημαντικό, αλλάζει το πολιτικό περιβάλλον. Αυτό που λέω εγώ είναι από εκεί και πέρα ο κάθε Πρωθυπουργός, και ο νυν Πρωθυπουργός, έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων στα χέρια του, μπορεί να το σκεφτεί με κάθε τρόπο. Έτσι και αλλιώς η ρύθμιση του χρέους δεν θα κλείσει τον Αύγουστο, μπορεί να πάρει και λίγο ακόμη. Όλα αυτά συνυπολογίζονται"
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση