GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζαχαριάδης: Δεν είναι στο μυαλό της κυβέρνησης οποιαδήποτε παρέμβαση ή έλεγχος στη Δικαιοσύνη

Ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Δημήτρη Καμπουράκη κα...

Ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Δημήτρη Καμπουράκη και Βασίλη Λυριτζή.
"Τα ζητήματα των διαρροών είναι σοβαρά, αλλά δεν διαπιστώθηκαν χθες και βεβαίως πλήττουν το κύρος της Δικαιοσύνης. Η δικαστική εξουσία έχει την ανεξαρτησία της, δεν πρέπει να υπάρχουν διαρροές και όλοι πρέπει να προστατέψουμε θεσμικά αυτή τη διαδικασία" δήλωσε.
"Η έξοδος από τα μνημόνια και την επιτροπεία αποκαθιστά θεσμική ισορροπία και δίνει δυνατότητες καλύτερης λειτουργίας της Δημοκρατίας μας" συμπλήρωσε.
"Άλλο η εκτελεστική εξουσία, άλλο η δικαστική. Δεν είναι στο μυαλό της κυβέρνησης οποιαδήποτε παρέμβαση ή έλεγχος στη Δικαιοσύνη, εμείς δείξαμε στα τέσσερα σχεδόν χρόνια της διακυβέρνησής μας ότι πάντα σεβόμαστε τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης, ακόμα κι αν κάτι δεν μας αρέσει, έχουμε κόντρα ή αντίθεση και προχωράμε στις θεσμικές αλλαγές ώστε να είμαστε σύμφωνοι με το πνεύμα της ελληνικής δικαιοσύνης" τόνισε.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση