GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπαλαούρας: Εμείς ποτέ δεν κάναμε τραμπουκισμούς, ούτε μιλούσαμε για γερμανοτσολιάδες

«Δεν κατηγορούμε τη ΝΔ, εν συνόλω, αλλά η ΝΔ έχει έντονα στους κόλπους της ακροδεξιά στοιχεία, όπως είναι για παράδειγμα ο Δήμαρχος Άργου...

«Δεν κατηγορούμε τη ΝΔ, εν συνόλω, αλλά η ΝΔ έχει έντονα στους κόλπους της ακροδεξιά στοιχεία, όπως είναι για παράδειγμα ο Δήμαρχος Άργους Δημήτρης Καμπόσος, ο οποίος τρέχει από συλλαλητήριο σε συλλαλητήριο. Νομίζω πως τέτοια φαινόμενα θα ενταθούν» τόνισε ο βουλευτής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας μιλώντας στον RealFm 97,8 και στον Βασίλη Λυριτζή.
«Δεν θεωρώ ότι η τωρινή ηγεσία της ΝΔ είναι ακροδεξιά, αλλά υπάρχουν στους κόλπους της ακροδεξιά στοιχεία που τα ανέχεται ο κ. Μητσοτάκης και αυτά δημιουργούν μια κατάσταση που ξεφεύγει. Οι Καμπόσοι θα πολλαπλασιαστούν και τέτοια φαινόμενα πρέπει να καυτηριαστούν. Δεν μπορεί το πολιτικό γίγνεσθαι να βάλλεται από ακροδεξιά και εθνικιστικά στοιχεία» πρόσθεσε ο κ. Μπαλαούρας.
«Θυμάστε πολύ καλά τα πρώτα χρόνια των Μνημονίων ότι η Πλατεία ήταν χωρισμένη σε άνω και κάτω. Στην πάνω μεριά ήταν η ακροδεξιά και η Χρυσή Αυγή, ενώ στο κάτω βρισκόταν ένας αριστερός κόσμος που προβληματιζόταν και μου θύμιζε Μάη του 68. Εμείς δεν είχαμε καμία σχέση με αυτούς που πήγαιναν και χτυπούσαν τον Άγνωστο στρατιώτη κρατώντας ελληνικές σημαίες. Εμείς ποτέ δεν κάναμε τραμπουκισμούς. Μπορεί καμιά φορά να υπερβάλαμε λεκτικά, όμως ούτε μιλούσαμε για γερμανοτσολιάδες, ούτε έχουν γραφτεί πουθενά αυτά στα έντυπα της Αριστεράς και στα sites. Επομένως πρέπει να γίνει μια ιστορική αποκατάσταση» σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
«Ο Μπουτάρης αν και δεν προέρχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ριζοσπαστικός και έγινε ο στόχος μια πόλωσης που εντέχνως φτιάχνεται κατά τη γνώμη μου, επειδή έχουμε μια συζήτηση για το ονοματολογικό των Σκοπίων» συμπλήρωσε.
Σχετικά με το όνομα των Σκοπίων είπε ότι «η πρόταση "Δημοκρατία του Ίλιντεν" ήταν από την πλευρά των Σκοπίων. Όμως η αντιπολίτευση των Σκοπίων ήταν αντίθετη με αυτό. Το βασικότερο θέμα είναι βρούμε μια σύγκλιση με αυτό το μικρό κράτος που μας συμφέρει και γεωστρατηγικά».
Ακούστε το ηχητικό

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση