GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Μακεδονίας Θράκης: Είναι ντροπή να μας στερούν κάποιοι τη ζωή μας

Στο σκάνδαλο στο χώρο της υγείας με τα φάρμακα των καρκινοπαθών αναφέρθηκε η Πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Μακεδονίας Θράκης, Περσεφ...

Στο σκάνδαλο στο χώρο της υγείας με τα φάρμακα των καρκινοπαθών αναφέρθηκε η Πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Μακεδονίας Θράκης, Περσεφόνη Μήττα, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Μάνου Νιφλή.
"Είναι μία βόμβα που πρώτη φορά τη βιώνουμε, 30 χρόνια στον χώρο τέτοια βόμβα δεν βιώσαμε. Είναι ντροπή να μας στερούν κάποιοι τη ζωή μας. Είναι στέρηση ζωής" είπε μεταξύ άλλων η κ. Μήττα και πρόσθεσε:
"Έδιναν τη μισή δόση σε καρκινοπαθή και την άλλη την πουλούσαν. Αυτό έκαναν δίχως συναίσθημα, δίχως ντροπή... Αυτοί έπρεπε να γίνουν κλέφτες, όχι γιατροί".
"Οι πάσχοντες που τους στερούσαν τα φάρμακα μας τηλεφωνούν περισσότερο και λένε ότι δεν έπαιρναν το φάρμακο που έπρεπε... Το σύστημα προμηθειών πρέπει να αλλάξει ριζικά. Ειδικές επιτροπές από το υπουργείο που θα αποφασίζουν και θα κατευθύνουν πού θα πάει, ποιος αναλαμβάνει, θα έχουν περάσει έλεγχο τα πάντα και από εκεί θα φεύγουν για έξω" ανέφερε η κ. Μήττα.
Στο ερώτημα με ποιον τρόπο θα έπρεπε να παραγγέλνουν και να προμηθεύονται τα φαρμακεία των νοσοκομείων ώστε να μην υπάρχουν τέτοια κρούσματα, η Πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Μακεδονίας Θράκης απάντησε μεταξύ άλλων: "Πρέπει να υπάρχει έλεγχος. Να οργανώσουν καινούργιο πρόγραμμα" και σημείωσε ότι ο σύλλογος θα κινηθεί δικαστικά.
Ακούστε το ηχητικό:

Πηγή ΦΩΤΟ: tedxthessaloniki.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση