GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ: Η ΔΕΗ οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στην κατάρρευσή της

"Μία εταιρεία, η οποία έχει ηλεκτροδοτήσει από την ίδρυση της μέχρι σήμερα και το πιο ακριτικό σημείο της χώρας, βρίσκεται λίγο πριν...

"Μία εταιρεία, η οποία έχει ηλεκτροδοτήσει από την ίδρυση της μέχρι σήμερα και το πιο ακριτικό σημείο της χώρας, βρίσκεται λίγο πριν από την οικονομική κατάρρευση", είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, Γιώργος Αδαμίδης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Μάνου Νιφλή.
"Οι στρεβλώσεις στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας στη χώρα μας είναι γνωστές εδώ και καιρό...Ο βασικός μέτοχος, είναι αυτός που έχει τη μεγάλη ευθύνη για το κατάντημα της εταιρείας. Μία εταιρεία, η οποία έχει ηλεκτροδοτήσει από την ίδρυση της μέχρι σήμερα και το πιο ακριτικό σημείο της χώρας, βρίσκεται λίγο πριν από την οικονομική κατάρρευση" είπε μεταξύ άλλων ο κ. Αδαμίδης και σημείωσε:
"Η ΔΕΗ οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στην κατάρρευση της, διότι ο ίδιος ο μέτοχος προχωρά σε τέτοιου είδους στρεβλώσεις στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας προκειμένου να κερδοσκοπήσουν όλοι οι ιδιώτες παραγωγοί και πάροχοι σε βάρος των Ελλήνων καταναλωτών".
Ερωτηθείς εάν εσκεμμένα χρεωκοπούν τη ΔΕΗ για να κερδίσουν ιδιώτες, ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ απάντησε ότι "δεν υπάρχει πιο σίγουρο και βέβαιο πράγμα στη χώρα".
"Έχουμε μία εταιρεία υπό κατάρρευση. Εάν καταρρεύσει η εταιρεία θα καταρρεύσει και η ελληνική οικονομία. Η εταιρεία βρίσκεται σε τόσο δύσκολη φάση όπου δεν μπορεί εύκολα να ανατροφοδοτήσει τα δάνεια της. Το 2019 θα είναι μία δύσκολη χρονιά" ανέφερε ο κ. Αδαμίδης και σημείωσε ότι δεν αμφισβητεί το πόρισμα της McKenzie "εκτός από το γεγονός ότι θα πρέπει να προχωρήσει στην αύξηση των τιμολογίων, δεν χρειάζεται καμία αύξηση και μάλιστα να προχωρήσει και στην κατάργηση της έκπτωσης, όπου επίσης και αυτό θα είναι τραγικό για την εταιρεία. Διότι εάν καταργήσει στους συνεπείς πελάτες η ΔΕΗ το εκπτωτικό τιμολόγιο, τότε όλοι αυτοί θα φύγουν και θα πάνε στους εναλλακτικούς παρόχους και στη ΔΕΗ θα μείνει μόνο ο 'μουτζούρης', δηλαδή μόνο τα κοινωνικά τιμολόγια".
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση