GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ: Χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τηλεμαραθώνιο δεν δόθηκαν για τον σκοπό που προορίζονταν

Στα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από έναν τηλεμαραθώνιο που έγινε το 2016 για την ανακαίνιση κλινικής του νοσοκομείου Σωτηρία αναφέρθηκε ο ...

Στα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από έναν τηλεμαραθώνιο που έγινε το 2016 για την ανακαίνιση κλινικής του νοσοκομείου Σωτηρία αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννακός μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Μάνου Νιφλή, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι το συγκεκριμένο ποσό δεν έχει διατεθεί για επισκευές στο νοσοκομείο.
"Υπέπεσε στην αντίληψη μας το συγκεκριμένο γεγονός από μία επιστολή που απηύθυνε ο Πρόεδρος της Ένωσης Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας, ο κ. Κυριακόπουλος στη διοίκηση του νοσοκομείου Σωτηρία, όπου ζήτησε να δει πού πήγαν τα χρήματα αυτά από τον έρανο που έγινε στις 16 Απριλίου του 2016, τα οποία προορίζονταν για την ανακαίνιση της Γ' Πανεπιστημιακής Παθολογικής - Ογκολογικής Κλινικής του νοσοκομείου" είπε μεταξύ άλλων ο κ. Γιαννακός και πρόσθεσε:
"Η επιστολή του διοικητή προς τον κ. Κυριακόπουλο λέει ότι το νοσοκομείο δεν γνωρίζει απολύτως τίποτα, δεν έγινε καμία επισκευή στη Γ' Πανεπιστημιακή Παθολογική - Ογκολογική Κλινική του νοσοκομείου και επικαλείται και ένα υπηρεσιακό έγγραφο του Διευθυντή Διοικητικού Λογιστικού του νοσοκομείου, ο οποίος λέει ότι ουδεμία επισκευή έγινε. Με το συγκεκριμένο θέμα ασχολήθηκε και το σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Υγείας και Πρόνοιας".
"Εδώ μαζεύτηκαν πάνω από 200.000 ευρώ που είναι υπέρ απαραίτητα για το νοσοκομείο και από ότι φαίνεται από τις επιστολές οι ιδιωτικοί σταθμοί παρέδωσαν τα χρήματα αυτά σε κάποιον στο νοσοκομείο. Αναζητείται λοιπόν σε ποιον τα παρέδωσαν, εάν τα χρήματα αυτά υπάρχουν, εάν έχουν διατεθεί. Για τον σκοπό πάντως που έχει γίνει ο Τηλεμαραθώνιος δεν δόθηκαν, δηλαδή για την ανακαίνιση της Γ' Πανεπιστημιακής Παθολογικής - Ογκολογικής Κλινικής του νοσοκομείου", σημείωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση