GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κακλαμάνης: Ο κ. Φίλης και κάποιοι άλλοι στον ΣΥΡΙΖΑ αφού τα ψήφισαν, τώρα κάνουν αριστερή αντιπολίτευση λειτουργώντας ως αμορτισέρ

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νικήτας Κακλαμάνης, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζη...

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νικήτας Κακλαμάνης, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
"Ο κ. Φίλης και κάποιοι άλλοι συνάδελφοί του στον ΣΥΡΙΖΑ, αφού προηγουμένως τα ψήφισαν όλα αυτά, τώρα κάνουν υποτίθεται αριστερή αντιπολίτευση λειτουργώντας ως αμορτισέρ" ανέφερε.
"Να μας πει ο οποιοσδήποτε κ. Φίλης μια σοβαρή περίπτωση, που στα 3,5 χρόνια που είναι αυτή η κυβέρνηση, να είπαν όχι στους εκβιασμούς, τους οποίους υποτίθεται τους έκαναν οι τροϊκανοί; Δεν είπαν ποτέ όχι" συμπλήρωσε.
"Ανήκω σε αυτούς που πιστεύουν ότι είναι πολύ πιθανόν, δεν σας λέω σίγουρο, να γίνουν εκλογές το φθινόπωρο του '18, δίνω ελάχιστες πιθανότητες να γίνουν το φθινόπωρο του '19, όπως είπε ο κ. Σκουρλέτης και ο κ. Τσίπρας" τόνισε.
"Η ΝΔ από αυτή την εβδομάδα θα ξεκινήσει τη δουλειά για τις αυτοδιοικητικές εκλογές" δήλωσε.
"Ο Κώστας Καραμανλής έδωσε το παρών στη συγκέντρωση μου, που ήταν μια ενωτική συγκέντρωση για τη ΝΔ, ακόμα και η επίσκεψή του στη Θράκη είχε δύο αποδέκτες. Η μία είναι ότι είναι εγγυητής της ενότητας της ΝΔ και στηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και η άλλη είναι ότι είναι ένας άνθρωπος που στηρίζει την άποψη της ομοψυχίας για τα εθνικά θέματα. Είναι προσωπική μου εκτίμηση αυτά από τις συνομιλίες μαζί του" ανέφερε ο κ. Κακλαμάνης.
"Για την κυβέρνηση της ΝΔ η ταφόπλακα ήταν ο ΕΝΦΙΑ, θυμηθήτε ότι ο ΕΝΦΙΑ του ΣΥΡΙΖΑ είναι οι πλειστηριασμοί και οι κατασχέσεις" κατέληξε.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση