GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καραγκούνης στον Realfm 97,8: Πολύ άσχημο σαν θεσμικό γεγονός η παραίτηση του προέδρου του ΣτΕ

«Είναι πολύ άσχημο σαν θεσμικό γεγονός η παραίτηση Σακελλαρίου καθώς όλα αυτά τα ζητήματα τα παρακολουθεί η Ευρωπαϊκή Ένωση, το Συ...

«Είναι πολύ άσχημο σαν θεσμικό γεγονός η παραίτηση Σακελλαρίου καθώς όλα αυτά τα ζητήματα τα παρακολουθεί η Ευρωπαϊκή Ένωση, το Συμβούλιο της Ευρώπης και το τελευταίο που θα ήθελε η χώρα πέρα από την οικονομική επιτροπεία είναι να έχει μια θεσμική επιτροπεία. Δεν θέλω να κάνω συνειρμούς αλλά δεν θα πρέπει να έχουμε την επιτροπεία που έχει η Πολωνία και η Ουγγαρία» τόνισε ο Κώστας Καραγκούνης μιλώντας στον RealFm 97,8 και τον Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη.

«Υπάρχουν πολύ σημαντικές ευθύνες καθώς υπάρχουν κάποιοι που ευθύνονται για αυτά τα γεγονότα. Πρώτα απ όλα είναι πρωτοφανές να παραιτείται εν ενεργεία Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας. Υπάρχουν συγκεκριμένες ευθύνες οι οποίες καταγγέλλονται και υπό μια έννοια ο κ. Σακελλαρίου καταγγέλλει την κυβέρνηση. Ο κ. Σακελλαρίου έχει μια συνολική αντίληψη για πράγματα. Μην ξεχνάτε ότι είχε καταγγείλει τον κ. Κοντονή και την κυβέρνηση για ωμή παρέμβαση στο έργο της δικαιοσύνης» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας «υπάρχουν και οι δικαστικές και οι εισαγγελικές ενώσεις που επίσης έχουν καταγγείλει παρεμβάσεις της κυβέρνησης στο έργο της δικαιοσύνης. Ο κ. Σακελλαρίου έχει μια συγκεκριμένη αντίληψη και άποψη για τα πράγματα. Δεν θέλω να κάνω παρελθοντολογία, αλλά έχει πει πολλά πράγματα η κυβέρνηση για τη δικαιοσύνη». «Ο κ. Κοντονής δεν έχει ευαισθητοποιηθεί και δεν έχει υποβάλλει την παραίτησή του» συνέχισε ο κ. Καραγκούνης.  «Οι δικαστές έχουν ως έργο την υπεράσπιση της δικαιοσύνης» κατέληξε.

Ακούστε το ηχητικό

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση