GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρόεδρος ΕΙΝΑΠ για την παράνομη διακίνηση ογκολογικών φαρμάκων: Είναι εγκληματική ενέργεια

Στο σκάνδαλο με την παράνομη διακίνηση ογκολογικών φαρμάκων αναφέρθηκε η πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας Ματίνα Παγώνη,...

Στο σκάνδαλο με την παράνομη διακίνηση ογκολογικών φαρμάκων αναφέρθηκε η πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας Ματίνα Παγώνη, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Μάνου Νιφλή.
"Εγώ έπεσα από τα σύννεφα, διότι δεν μπορούσα να πιστέψω ποτέ ότι υπάρχουν συνάδελφοι, είτε γιατροί, είτε νοσηλευτές, είτε φαρμακοποιοί, οι οποίοι θα μπορούσαν να μειώνουν δόσεις ασθενών και μάλιστα με τόσο σοβαρές παθήσεις και να τους δίνουν μικρότερες δόσεις, προκειμένου να διαχειρίζονται τα φάρμακα και να τα στέλνουν στο εξωτερικό. Ειλικρινά, το θεωρώ εγκληματική ενέργεια αυτό. Πιστεύω ότι η δικαιοσύνη σε αυτήν την ιστορία πρέπει να επισπεύσει τις διαδικασίες" είπε μεταξύ άλλων η κ. Παγώνη και πρόσθεσε:
"Θα πρέπει να επισπευστούν οι διαδικασίες, να τιμωρηθούν και να διαγραφούν από τα πειθαρχικά τους όργανα. Δηλαδή, είτε νοσηλευτές, είτε γιατροί, είτε φαρμακοποιοί να διαγραφούν αμέσως από τους συλλόγους τους. Δεν μπορούμε να παίζουμε με τον πόνο των ασθενών. Αυτό είναι έγκλημα και για εμένα τα εγκλήματα θα πρέπει να τιμωρούνται παραδειγματικά".
"Εάν γινόταν κεντρικός διαχωρισμός των φαρμάκων και τα έστελναν στα φαρμακεία, στα νοσοκομεία, στα κέντρα υγείας και είχαν ελεγχθεί, δεν θα μπορούσε μετά κανένας να κάνει το οτιδήποτε" σημείωσε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ τονίζοντας "πρέπει να βάλεις το μαχαίρι στο κόκκαλο για να γίνει αυτό... Σημαίνει ότι το υπουργείο έχει μία υπηρεσία που αποφασίζει, στέλνει και ελέγχει".
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση