GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σταϊκούρας: Η καθαρή έξοδος είναι μια νέα αυταπάτη της κυβέρνησης που έχει πληρώσει ακριβά η χώρα

"Η κατάσταση σήμερα δεν είναι καλή στην πραγματική οικονομία" δήλωσε ο βουλευτής και τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας...

"Η κατάσταση σήμερα δεν είναι καλή στην πραγματική οικονομία" δήλωσε ο βουλευτής και τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Σταϊκούρας, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
"Το διαθέσιμο εισόδημα των πολιτών έχει συρρικνωθεί, οι οφειλές των πολιτών έχουν διογκωθεί, η ανταγωνιστικότητα της οικονομίας έχει υποχωρήσει και οι οφειλές του δημοσίου προς τον ιδιωτικό τομέα παραμένουν σταθερά υψηλές. Άρα σήμερα η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη από ότι τα προηγούμενα χρόνια στην πραγματική οικονομία εξαιτίας της ακολουθούμενης οικονομικής πολιτικής" ανέφερε.
"Καθαρή έξοδος από τα μνημόνια δεν πρόκειται να υπάρξει, δεν είναι εφικτή αν και θα ήταν επιθυμητή" τόνισε.
"Η καθαρή έξοδος είναι μια νέα αυταπάτη της κυβέρνησης που έχει πληρώσει ακριβά η χώρα" συμπλήρωσε.
"Αυτό το αναπτυξιακό σχέδιο, που κατατέθηκε εν κρυπτώ στους θεσμούς με δύο χρόνια καθυστέρηση, έπρεπε να είχε κατατεθεί τον Μάρτιο του 2016. Έχουμε φτάσει στο 2018 και το αναπτυξιακό σχέδιο ούτε το ξέρω, ούτε το ξέρετε εσείς. Άρα, παρακολουθούμε να συζητείται στα διεθνή φόρα εν αγνοία μας. Φοβόμαστε δε ότι θα περιλαμβάνει τις γνωστές ιδεοληψίες του ΣΥΡΙΖΑ, από τις οποίες έχει υποφέρει η χώρα και η ανάπτυξη. Αυτό το αναπτυξιακό σχέδιο με δεδομένα τα πεπραγμένα της κυβέρνησης επί μία τριετία δεν μας δεσμεύει" κατέληξε.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση