GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έβγαλε με τη σύζυγό του μια τελευταία selfie και μετά την χτύπησε μέχρι θανάτου - ΦΩΤΟ

Ένας γιατρός χτύπησε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του με πέτρες, ενώ λίγα λεπτά νωρίτερα είχε σταματήσει να βγάλει μια τελευταία φωτογρ...

Ένας γιατρός χτύπησε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του με πέτρες, ενώ λίγα λεπτά νωρίτερα είχε σταματήσει να βγάλει μια τελευταία φωτογραφία selfie μαζί της.

Ο 63χρονος Robin Michael, πόζαρε για τη φωτογραφία με τη σύζυγό του, την 44χρονη Kerry, ενώ έκαναν ορειβασία στο βουνό Roland, στην Τασμανία.

Ο ιατροδικαστής, στην έκθεση του που δόθηκε στη δημοσιότητα χθες, βρήκε ότι ο 63χρονος εξαπέλυσε μια βίαιη επίθεση στην άτυχη γυναίκα, φτάνοντας στο σημείο να σπάει τη βάση του κρανίου της, σύμφωνα με το News.com.au. Στη συνέχεια την άφησε εκεί και κατέβηκε από το βουνό. Μετά έκανε μια ανάρτηση-ομολογία στον λογαριασμό του στο Facebook, λέγοντας ότι δεν μπορούσε καν να καταλάβει τις πράξεις του, τις οποίες περιέγραψε ως "καθαρό κακό".

'Έκανα κάτι, το οποίο δεν πρέπει να προκαλέσει τον οίκτο, την συμπόνοια ή την κατανόηση των άλλων. Δεν μπορώ να το κατανοήσω ούτε εγώ" έγραψε.

Ο 63χρονος γιατρός πίστευε ότι η γυναίκα του τον απατούσε με έναν από τους πιο κοντινούς του φίλους, κάτι το οποίο δεν αποδείχθηκε από τους ερευνητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση