GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Survivor: Ο σοβαρός τραυματισμός του Τσεπάνη στο κεφάλι - ΒΙΝΤΕΟ

Οι Μαχητές για δεύτερη συνεχόμενη φορά μετά την Ένωση, κερδίζουν τον αγώνα Ασυλίας του Survivor. Σε έναν πολύ κρίσιμο αγώνα που κα...

Οι Μαχητές για δεύτερη συνεχόμενη φορά μετά την Ένωση, κερδίζουν τον αγώνα Ασυλίας του Survivor. Σε έναν πολύ κρίσιμο αγώνα που και οι δύο ομάδες ήταν ιδιαίτερα μαχητικές, ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης τραυματίστηκε στο κεφάλι και δε συνέχισε στον αγώνα. Αντικαταστάθηκε από τον Χάρη που ήταν και ο καλύτερος του αγώνα.

Ο παίκτης των Μαχητών την ώρα που έτρεχε βρήκε σε ένα από τα εμπόδια και μάτωσε. Το παιχνίδι σταμάτησε και αμέσως πήγανε κοντά του τόσο οι γιατροί, όσο και ο Σάκης Τανιμανίδης, αλλά και οι άνθρωποι της παραγωγής. Στη συνέχεια, δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες και επέστρεψε στην ομάδα του.

Σε ένα ντέρμπι που κρίθηκε στον τελευταίο πόντο οι Διάσημοι έχασαν με 10-9. Έτσι οδηγήθηκαν στον Αγώνα ατομικής Ασυλίας όπου ενημερώθηκαν από τον Σάκη Τανιμανίδη, ότι η Εύη Σαλταφερίδου ήταν η πολυτιμότερη παίκτρια της εβδομάδας, κι έτσι πήρε το κολιέ ασυλίας. Η Κατερίνα Δαλάκα ήταν η νικήτρια από τον αγώνα που ακολούθησε και πήρε το δεύτερο κολιέ Ασυλίας. Το βράδυ και οι δύο ομάδες πήγαν στο Συμβούλιο του Νησιού.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση