GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η επική γκάφα του Μουρούτσου στο Survivor: "Έστειλε" τη Μύκονο στα... Δωδεκάνησα - ΒΙΝΤΕΟ

Μετά τον αγώνα για το έπαθλο της επικοινωνίας στο Survivor, Μαχητές και Διάσημοι συναντήθηκαν και στον δεύτερο αγώνα, αφού έπαιξαν...

Μετά τον αγώνα για το έπαθλο της επικοινωνίας στο Survivor, Μαχητές και Διάσημοι συναντήθηκαν και στον δεύτερο αγώνα, αφού έπαιξαν στο “Πες το αλλιώς”, όπου και πάλι κέρδισαν οι Διάσημοι και έφαγαν γλυκό με σοκολάτα.

Όταν ήρθε η σειρά του Μιχάλη Μουρούτσου, να περιγράψει στον Γιάννη Τσίλη τη λέξη "Δωδεκάνησα" χωρίς να χρησιμοποιήσει κάποιες απαγορευμένες λέξεις, υπέπεσε σε γκάφα.

«Πού ανήκει η Μύκονος;», ρώτησε ο Ολυμπιονίκης και ο συμπαίκτης του, του απάντησε σωστά «στις Κυκλάδες», αλλά ο Μιχάλης επέμεινε «Ναι! Πόσα είναι αυτά; Η Μύκονος πού ανήκει;;», περιμένοντας να ακούσει τη λέξη "Δωδεκάνησα".

Ο Γιάννης Τσίλης συνέχιζε να απαντούσε σωστά, ο συμπαίκτης τους όμως είχε άλλη γνώμη για τη γεωγραφική θέση του νησιού.

Με το τέλος του γύρου, ο Σάκης Τανιμανίδης με μπόλικη δόση χιούμορ είπε: «Από πού να το πιάσω και πού να το αφήσω με τον Μιχάλη σήμερα; Λοιπόν, η Μύκονος δεν είναι στα Δωδεκάνησα, πρώτα απ' όλα».

Δείτε το απόσπασμα από το 12:51 και μετά:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση