GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ροδάνθη: Είμαι η... κατσαρίδα του Survivor, τους έχω ξεπαστρέψει όλους - ΒΙΝΤΕΟ

Η νεαρή παίκτρια των Μαχητών είναι... εφτάψυχη και το έχει αποδείξει! Οι συνεχόμενες υποψηφιότητες προς αποχώρηση δεν την πτοούν α...

Η νεαρή παίκτρια των Μαχητών είναι... εφτάψυχη και το έχει αποδείξει! Οι συνεχόμενες υποψηφιότητες προς αποχώρηση δεν την πτοούν αφού... ξεκάνει τον έναν παίκτη μετά τον άλλον και παραμένει στο Survivor!

"Το παρατσούκλι γατούλα μόνο τυχαίο δεν ήταν! Έχω βγει με πολλές ζωές! Έχω άλλη μια ακόμα... Ελπίζω να τη σώσω και αυτή! Ο Ηλίας μου έχει πει ότι έχω γίνει η... κατσαρίδα του Survivor! Όλοι πλέον στην καλύβα μετράνε τα λόγια τους. Είναι πάρα πολύ αστείο, υπάρχει πάρα πολύ ωραίο κλίμα. Σίγουρα τα παιδιά με πειράζουν χαριτολογώντας που τους έχω ξεπαστρέψει όλους!" είπε χαμογελώντας η Ροδάνθη!

Η Κατερίνα Δαλάκα την χαρακτήρισε... terminator! "Η Ροδάνθη είναι ο εξολοθρευτής του Survivor! Σίγουρα ο κόσμος έχει δει τη προσπάθεια που κάνει!" είπε η παίκτρια των Διασήμων για την αντίπαλο της.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: athensmagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση