GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Βόμβα" στο Survivor - Έρχεται οικειοθελής αποχώρηση;

Ηλεκτρισμένη είναι η ατμόσφαιρα στην ομάδα των "Διασήμων" μετά το επεισοδιακό συμβούλιο και την αποχώρηση του Στέλιου Κρ...

Ηλεκτρισμένη είναι η ατμόσφαιρα στην ομάδα των "Διασήμων" μετά το επεισοδιακό συμβούλιο και την αποχώρηση του Στέλιου Κρητικού από το Survivor.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε όλα αυτά που έχει πει πίσω από τις κάμερες ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος, εις βάρος κάποιων παικτών.

Όταν μαζεύτηκαν και επέστρεψαν στην καλύβα τους, όπως αναφέρει άνθρωπος της παραγωγής στο Youweekly.gr, έγινε χαμός με παίκτη από τους Διάσημους να ζητάει να αποχωρήσει. Συγκεκριμένα, όταν επέστρεψαν στην παραλία μετά την αποχώρηση του Στέλιου, μια φράση του Σώζοντα, η οποία δεν έχει γίνει έως τώρα γνωστή, έκανε όλους τους Διάσημους να ξεσπάσουν εναντίον του.

Ο άνθρωπος από την παραγωγή ανέφερε χαρακτηριστικά: "Φωνές ακούσαμε και το μόνο που καταλάβαμε είναι, πως κάτι είπε ο Σώζων για την αποχώρηση του Κρητικού και οι άλλοι έγιναν έξαλλοι".

Λίγο αργότερα, ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος, αφού όλοι τον είχαν αφήσει στην άκρη, συμπεριφέρθηκε περίεργα κάνοντας την παραγωγή να ανησυχεί μήπως έχει κάτι με την υγεία του ή μήπως συνέβη κάτι από το στρες του καβγά, ενώ ο ίδιος σχεδόν κλαμένος, ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς.

"Δεν ήμουν εκεί, αλλά τον ηρέμησαν όπως μου είπαν και προσπάθησαν να του αλλάξουν γνώμη! Κανείς μας δεν θεωρεί ότι θα φύγει, είναι ξέσπασμα της στιγμής. Αυτός φαίνεται σκληρό καρύδι, τώρα... εκτός αν γίνεται κάτι άλλο που δεν ξέρουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση