GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βγήκαν τα... μαχαίρια στο Survivor - Οι πρώην κολλητοί γίνονται εχθροί - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Κωνσταντίνος, η Βιργινία και ο Χάρης είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση. Ο πρώτος βγήκε από την κάλπη, η δεύτερη ψηφίστηκε ...

Ο Κωνσταντίνος, η Βιργινία και ο Χάρης είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση. Ο πρώτος βγήκε από την κάλπη, η δεύτερη ψηφίστηκε από τον πολυτιμότερο παίκτη την Κατερίνα και ο τρίτος από την Μελίνα που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία.

Στο συμβούλιο ο Σάκης ανακοίνωσε τους πολυτιμότερους παίκτες των Μαχητών που ήταν η Εύη και ο Νικόλας που θα φάνε μελιτζάνες με κιμά.

Ο Νάσος εξήγησε γιατί νιώθει χαρούμενος στη νέα του ομάδα, ενώ οι πρώην συμπαίκτες του δήλωσαν θιγμένοι από τη συμπεριφορά του.

Η Μελίνα και ο Ηλίας διαφώνησαν για τους λόγους που δεν μιλάνε και αλληλοκατηγορήθηκαν. Παράλληλα ο Χάρης τα έβαλε με τον Ηλία παίρνοντας κι αυτός θέση στις διαφορές που έχουν βγει στην επιφάνεια μετά τη δημιουργία των νέων ομάδων.

Στο σημερινό επεισόδιο, θα δούμε ποιος θα αποχωρήσει από το Survivor μετά τη νέα σύνθεση των ομάδων.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση