GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Survivor: Η χειρονομία του Πάνου στην Κατερίνα Δαλάκα που προκάλεσε αντιδράσεις - ΒΙΝΤΕΟ

Έντονος εκνευρισμός επικρατεί στο Survivor. Τα πράγματα αρχίζουν να ξεφεύγουν ανάμεσα στους Διάσημους και στους Μαχητές. Οι Διάσημ...

Έντονος εκνευρισμός επικρατεί στο Survivor. Τα πράγματα αρχίζουν να ξεφεύγουν ανάμεσα στους Διάσημους και στους Μαχητές.

Οι Διάσημοι αποφάσισαν στο αγώνισμα για την ασυλία να τραγουδούν διάφορα συνθήματα για να κάνουν τους αντιπάλους τους να χάσουν τη συγκέντρωσή τους. Κατά τη διάρκεια ολόκληρου του αγώνα φώναζαν διαρκώς. Κάποια στιγμή, όταν ο Πάνος Θεοδώρου κέρδισε τον Χάρη, πήγε προς την Κατερίνα Δαλάκα και άρχισε να πανηγυρίζει, φωνάζοντας και δείχνοντάς την με το δάχτυλο. Εκείνη αντέδρασε και του είπε: "Πρόσεχε Πανούλη! Πρόσεχε!".

Η Μελίνα Μεταξά μάλιστα μετά το τέλος του αγωνίσματος του ζήτησε τον λόγο και του είπε ότι δεν ήταν σωστή η συμπεριφορά του απέναντι σε μια γυναίκα.

Στο τρέιλερ για το σημερινό επεισόδιο, βλέπουμε την Κατερίνα Δαλάκα να σχολιάζει έξαλλη τη χειρονομία του Πάνου. «Ήταν πολύ προσβλητική η συμπεριφορά του και η χειρονομία του», λέει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση