GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΥΠΕΡ TOY ΜΠΟΥΤΑΡΗ! ΣΑΛΟΣ για τη δήλωση-βόμβα του Δένδια...

George Athanasios Tsoukaladakis    Μας κάνουν πλάκα, δεν μπορεί. Konstantinos Loukopoulos Έ, ΟΧΙ... Έ, ΟΧΙ ... Λυπάμαι πολύ, μα ......

George Athanasios Tsoukaladakis 
 Μας κάνουν πλάκα, δεν μπορεί.

Konstantinos Loukopoulos
Έ, ΟΧΙ... Έ, ΟΧΙ ... Λυπάμαι πολύ, μα .... πάρα πολύ κ. Δένδια!
Υπάρχουν τουλάχιστον 100 λόγοι που θα έπρεπε να σας κάνουν να "διυλίζατε" την όποια σχετική σας σκέψη και να μην εκστομίζατε τέτοια άτοπη κουβέντα.
(Από που) Να αρχίσεις με τις χθεσινές "αγκαλιές" με τον Τσίπρα και που να τελειώσεις....(με όσα ατελείωτα έχει πει...)
Για δε την αποτελεσματικότητα του ως Δημάρχου....γιατί δεν ρωτάτε τους Θεσσαλονικείς ;

Panos Thanopoulos 
Έχω την άποψη ότι κάποιοι εκ των "πρωτοκλασάτων" της ΝΔ θα κουραστούν ψάχνοντας τις ψήφους τους στις επόμενες εκλογές. !!!!
Όταν , δυστυχώς , πήγα και ψήφισα «με τον κυριακο « πίστευα ότι κάτι τέτοιους θα είχε το θάρρος να τους στείλει για ψάρεμα .
Αν δεν μπορεί να διαγράψει αυτόν τον απαράδεκτο γιατί να τον ψηφίσω ;;; Για να γίνει ο Δένδιας υπουργός ;;
Όταν είσαι Ηγέτης έχεις την δύναμη να διαλύσεις το κόμμα και να το φτιάξεις από την αρχή χωρίς τα βαρίδια .

Stavroula Riga
Περιζήτητος γαμπρός έγινε ο Μπουτάρης.
Δένδιας: Και η ΝΔ θα μπορούσε να στηρίξει Μπουτάρη

Κωνσταντίνος Μανίκας
Έχω πιο προχωρημένη πρόταση. Υπερκομματικός υποψήφιος ο Μπουτάρης στη Θεσσαλονίκη και το Τζέισον - Αντιγόνη στην Αθήνα!
---------------------------------------

Λίγες μόνο ώρες μετά την στήριξη που έλαβε ο Γιάννης Μπουτάρης από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο Νίκος Δένδιας πέταξε «βόμβα», λέγοντας πως και η ΝΔ θα μπορούσε να στηρίξει Μπουτάρη!
Μιλώντας στο ραδιόφωνο των παραπολιτικών 90,1 ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ ανέφερε ότι δεν έχει μόνο ο Αλέξης Τσίπρας τη δυνατότητα να ελίσσεται σε όλο το πολιτικό σκηνικό, αλλά μπορεί και η ΝΔ να επικοινωνεί με οποιονδήποτε έχει τα χαρακτηριστικά μιας κεντροαριστεράς ανοιχτής στην κοινωνία.
«Δεν υπάρχουν απόψεις που είναι μέσα στην κεντροαριστερά κι εμείς δεν μπορούμε να συζητήσουμε μαζί τους. Δεν γίνεται ο κ. Τσιπρας να έχει τη δυνατότητα να ελίσσεται σε όλο το πολιτικό σκηνικό και να κάνει γύρους δεξιά και αριστερά από τη Νέα Δημοκρατία και η Νέα Δημοκρατία, που είναι ένα κόμμα ευρύτερο από τον ΣΥΡΙΖΑ, να μην μπορεί να έχει ευρύτερους διαύλους επικοινωνίας.
Την συζήτηση που κάνει ο Αλέξης Τσίπρας με τον Γιάννη Μπουτάρη θα μπορούσαμε να την κάνουμε κι εμείς. Και με οποιονδήποτε έχει χαρακτηριστικά μιας κεντροαριστεράς ανοικτής στην κοινωνία μπορεί η Νέα Δημοκρατία να συζητήσει. Εάν δεν το επιλέξει είναι θέμα δικό της, όμως δεν είναι μόνο κ. Τσίπρας που μπορεί να συζητά».
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε πως αν και κατά 99% η Νέα Δημοκρατία θα στηρίξει δικό της υποψήφιο στον δήμο Θεσσαλονίκης, πρόσθεσε με νόημα ότι μπορεί να εξετάσει και την υποψηφιότητά Μπουτάρη. «Μπορούμε να σκεφτούμε και αυτό, είναι όλα ανοιχτά στη συζήτηση».

1 σχόλιο

  1. Διαβάζοντας το Έργο Του Κάρλ Μάρξ "Το Εβραϊκό Ζήτημα-Ερώτημα/Die Judenfrage" Καταλαβαίνουμε πολλά για ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΚΕΔΟΡΑΓΙΑΔΕΣ ΜΑΣ!!!

    Ψάξτε το γενολογικό "Πόθεν Εσχες" και Το Θρησκευτικό Της Πολιτικής Κινούμενης Μούχλας!!!

    Γιατί Αραγε ΟΛΟΙ ΤΡΈΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΟΥΧΛΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ;;;;

    ΙΔΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΡΩΤΗΜΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση