GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το πρώτο tweet του Charlie Hebdo μετά την τρομοκρατική επίθεση του 2015 - ΦΩΤΟ

«Επιστρέψαμε στο δίκτυο, υπό τα χειροκροτήματά σας και την προτροπή σας να πάμε να γαμ…». Με αυτή την ανάρτηση, το σατιρικό εβδομα...

«Επιστρέψαμε στο δίκτυο, υπό τα χειροκροτήματά σας και την προτροπή σας να πάμε να γαμ…».

Με αυτή την ανάρτηση, το σατιρικό εβδομαδιαίο περιοδικό Charlie Hebdo επέστρεψε την Παρασκευή στο twitter, μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις του Ιανουαρίου 2015.

«Έπειτα από μια τεχνική βλάβη, πέρα από τον έλεγχό μας, τον Ιανουάριο του 2015, η παρουσία μας στο Twitter διεκόπη προσωρινά», ανέφερε η ανάρτηση του περιοδικού, που συνοδεύεται από ένα σκίτσο, στο οποίο ένα περιστέρι, του ίδιου χρώματος με το λογότυπο του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, πετάει κουτσουλώντας μνημεία του Παρισιού.

Το τελευταίο tweet του Charlie Hebdo αναρτήθηκε στις 7 Ιανουαρίου 2015, την μέρα της τζιχαντιστικής επίθεσης στα κεντρικά γραφεία του εντύπου στο Παρίσι που είχε αποτέλεσμα 12 συντάκτες και εργαζόμενοι του περιοδικού να χάσουν τη ζωή τους.

Το σκίτσο ήταν του σκιτσογράφου Ονορέ, ο οποίος σκοτώθηκε στην επίθεση μαζί με άλλους εμβληματικούς συντάκτες και σκιτσογράφους του περιοδικού, όπως τους Βολίνσκι, Καμπί, Σαρμπ και Τινιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση