GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πήρε... φωτιά το Twitter με την επιλογή της Δαλάκα να παίξει εναντίον του Νάσου - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Η απόφαση της Κατερίνας Δαλάκα να διαλέξει ως αντίπαλό της στο αγώνισμα που παρακολουθήσαμε χθες στο Survivor, τον Νάσο Παπαργυρόπ...

Η απόφαση της Κατερίνας Δαλάκα να διαλέξει ως αντίπαλό της στο αγώνισμα που παρακολουθήσαμε χθες στο Survivor, τον Νάσο Παπαργυρόπουλο, δεν της βγήκε και τόσο καλό, παρ' όλο που τον κέρδισε.

Η κίνησή της αυτή, προκάλεσε πολλά σχόλια στο Twitter, καθώς οι χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης επέκριναν την απόφαση της «Διάσημης» να αναμετρηθεί με τον «Μαχητή».

Την απόφασή της σχολίασαν αρνητικά και παίκτες των "Μαχητών". Η Εύη Σαλταφερίδου ανέφερε: "Όποιον άντρα και αν επέλεγε θα τον κέρδιζε. Ωστόσο η επιλογή του Νάσου μου φάνηκε πολύ εγωιστική. Ουσιαστικά πήρε πάνω της την ομάδα. Μου φάνηκε κάπως γιατί νομίζω ότι επέλεξε τον Νάσο επειδή χαίρεται περισσότερο ο Νάσος στην καινούρια του ομάδα".

Η Ροδάνθη από την πλευρά της, δήλωσε: “Θεωρώ ότι η Κατερίνα λειτούργησε με το εγώ, να προκαλέσει τον άντρα. Είναι υποτιμητικό προς τον άντρα. Τον ενστερνίστηκε όλη η ομάδα και αυτό με ξάφνιασε. Κέρδισε τον Νάσο από τύχη...".

“Από τους τέσσερις ήθελα να επιλέξω τον Νάσο. Για δυο λόγους. Από την αρχή ήθελα να παίξω με έναν άντρα και δεύτερον γιατί με έχει κουράσει να με κοροϊδεύουν με τη Ροδάνθη. Δηλαδή σε όποια πίστα της ταιριάζει να την παίζει και σε όποια δεν της ταιριάζει να σκαρφίζονται δικαιολογίες. Όταν δεν παίζουν δίκαια, για να τους την σπάσω, να δουν ότι δεν μας κάνουν δύσκολα τα ματσαρίσματα!” δήλωσε on camera η Κατερίνα δικαιολογώντας την επιλογή της.

“Δυστυχώς για τους Μαχητές, ήμουν στην ομάδα τους, και αυτό που έγινε είχε γίνει και στο παρελθόν. Δηλαδή να μην παίζει η Ροδάνθη όταν δεν την βολεύει η πίστα. Της λένε να μην παίξει για να μην χάσει η ομάδα πόντους. Αν ήμουν Ροδάνθη θα με προσέβαλε αυτό.” είπε η Μελίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση