GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ερντογάν, βαρεθήκαμε" - Το νέο σλόγκαν που έγινε viral στην Τουρκία

Μετά τη λέξη “Ταμάμ” που έγινε ανάρπαστη προ ημερών μεταξύ των οπαδών της αντιπολίτευσης, ένα νέο hashtag έχει γίνει viral εδώ και λίγες ...

Μετά τη λέξη “Ταμάμ” που έγινε ανάρπαστη προ ημερών μεταξύ των οπαδών της αντιπολίτευσης, ένα νέο hashtag έχει γίνει viral εδώ και λίγες ώρες στην Τουρκία.
Ο λόγος για το #Sikildik (Βαρεθήκαμε), το οποίο κατακλύζει το twitter και όχι μόνο, ως σλόγκαν εναντίον του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1, Μαρία Ζαχαράκη, αφορμή στάθηκε μία ερώτηση που έκανε ο Τούρκος Πρόεδρος σε όσους παρακολουθούσαν προεκλογική ομιλία του στην Άγκυρα.
Εξαγγέλλοντας για άλλη μια φορά τα μεγάλα έργα που σκοπεύει να πραγματοποιήσει, υποστηρίζοντας ότι η Τουρκία είναι η δεύτερη χώρα στον κόσμο με τόσα επιτεύγματα, ρώτησε το νεανικό κοινό αν «βαρέθηκε» με όλα αυτά που έλεγε. Πήρε, βέβαια, αμέσως την απάντηση από το κοινό “Όχι”, αλλά η ερώτηση και μόνο έγινε αμέσως viral από τους αντιφρονούντες, που ευκαιρία ψάχνουν στα λόγια του Τούρκου Προέδρου για να εκφράσουν την αποδοκιμασία τους.
Από τους πρώτους που χρησιμοποίησαν το νέο σλόγκαν ήταν ο υποψήφιος της αντιπολίτευσης, Μουχαρέμ Ιντζέ ο οποίος έγραψε στο twitter «Βαρεθήκαμε συμπατριώτες μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση