GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΩΣ σας αφήνει χωρίς ίντερνετ! Παπατζιλίκια από την Vodafone...

Zacharias Loudaros   Στην Πεντέλη το ίντερνετ "σέρνεται" στην παροχή όλων των εταιρειών. Το γιατί συμβαίνει, ομολογώ πως δεν κ...

Zacharias Loudaros 
Στην Πεντέλη το ίντερνετ "σέρνεται" στην παροχή όλων των εταιρειών. Το γιατί συμβαίνει, ομολογώ πως δεν κατάφερα όλα τα προηγούμενα χρόνια να το απαντήσω, αν και προσπάθησα πολλές φορές και μέσω ρεπορτάζ.
Πριν δυο βδομάδες με κάλεσαν από την Vodafone Greece για να μου πουν πως τα βάσανα παίρνουν τέλος, πως μπήκαν οπτικές ίνες και πως μπορώ με μόλις 3 ευρω επιπλέον στο μηνιαίο μου πάγιο να έχω ταχύτητα 45mbps με σύνδεση VDSL. "Παιδιά είστε σίγουροι;" ρώτησα με επιφυλακτικότητα. "Ναι... ναι... εγγυόμαστε". Συμφώνησα, ήρθε ο εξοπλισμός και τη Δευτέρα 21 Μαΐου έγινε η ενεργοποίηση.
Αποτέλεσμα; Από τη Δευτέρα δεν έχω καθόλου ίντερνετ, ούτε και σταθερό τηλέφωνο. Γιατί; "Δεν έχει παραδώσει σωστά ο ΟΤΕ" απολογούνται κι ακόμα περιμένω ενημέρωση για την τύχη της νέας μου σύνδεσης. Αλλά μήπως ελέγχει κανένας κανέναν; Γι αυτό και το ΠΑΠΑτζιλίκι πάει σύννεφο στο βασίλειο της ευρω- Σουαζιλάνδης!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση