GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Wall Street - Έκλεισε με απώλειες μετά τη «βόμβα» του Τραμπ για τη συνάντηση με τον Κιμ Γιονγκ Ουν

Με απώλειες έκλεισε η Wall Street σήμερα, μετά την ακύρωση από τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ της προγραμματισμένης συνάντησής του με ...

Με απώλειες έκλεισε η Wall Street σήμερα, μετά την ακύρωση από τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ της προγραμματισμένης συνάντησής του με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν. Ο Dow Jones και ο S&P 500 υποχώρησαν 0,3% και 0,2%, αντίστοιχα, ενώ ο Nasdaq σημείωσε οριακή πτώση.

Η αγορά σημείωνε από νωρίς απώλειες, λόγω της πτώσης των τιμών του πετρελαίου και τις ανησυχίες για την έρευνα που ζήτησε ο Τραμπ σχετικά με τις εισαγωγές αυτοκινήτων, αλλά οι απώλειες εντάθηκαν πολύ μετά την ακύρωση της συνόδου κορυφής για να περιορισθούν και πάλι στη συνέχεια.

Παράγοντες της αγοράς σημείωναν ότι η πτώση μετά την ανακοίνωση της απόφασης του Τραμπ ήταν μία αντανακλαστική αντίδραση.

Οι μετοχές των αμυντικών εταιρειών έκαναν άλμα, καθώς ο Τραμπ προειδοποίησε ότι ο αμερικανικός στρατός είναι έτοιμος στην περίπτωση απερίσκεπτης ενέργειας από τη Βόρεια Κορέα.

Πηγή ρεπορτάζ: Enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση