GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"ΒΡΗΚΕ" 100 Έλληνες πολιτικούς! ΠΟΙΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ τον Κώστα Τσαλικίδη...

Γιαννης Πακος   Όπως υποσχέθηκα για την δολοφονία του Τσαλικίδη και των υποκλοπών το 2005 θα γράψω κρατάω το λόγο μου! Πάμε λοιπόν όσο γ...

Γιαννης Πακος 
Όπως υποσχέθηκα για την δολοφονία του Τσαλικίδη και των υποκλοπών το 2005 θα γράψω κρατάω το λόγο μου! Πάμε λοιπόν όσο γίνεται συνοπτικά!
Ο Τσαλικίδης ανακάλυψε το λογισμικό που παρακολουθούσε πάνω από 100 Έλληνες πολιτικούς και δεν ξέρουμε πόσους άλλους! Αυτοί που έμαθαν ότι το ανακάλυψε και οι υπεύθυνοι είχαν τον λόγο να εξαφανιστεί! 
Ο Διευθύνων σύμβουλος έσβησε το λογισμικό εμποδίζοντας να εντοπιστούν οι υποκλοπείς! Όχι μόνο δεν έπεισε γιατί το έκανε αλλά πήρε και συγχαρητήρια από Ρουσόπουλο Βουλγαράκη Παπαληγούρα αντί να του ζητηθούν ευθύνες για υπόθαλψη εγκληματιών! 
Το παραμύθι ότι πίσω κρύβονταν οι Αμερικάνοι και παρακολουθούσαν τον Καραμανλή είναι αντίστοιχο με το σχέδιο Πυθία! 
Πώς να παρακολουθήσεις κάποιον που δεν κάνει χρήση το κινητό με τον αριθμό που πρόσθεσαν πάνω από έναν άλλο μουτζουρωμένο!
 Είδατε όμως πως έχει μείνει κι ακόμα λέγεται ότι παρακολουθούσαν τον Καραμανλή? Μπούρδες!
 Τον Παπανδρέου παρακολουθούσαν σίγουρα και τους συνεργάτες του! Αυτό το επιβεβαίωνε για όσους παρακολουθούσαν η συμπεριφορά του Ρουσόπουλου στην βουλή που απαντούσε στον Παπανδρέου πριν κάνει καν την ερώτηση!
 Τον Τσαλικίδη λοιπόν τον δολοφόνησε το παρακράτος της δεξιάς! 
Δεν θα άφηνε να τελειώσει η καριέρα του Καραμανλή σε ένα χρόνο και η δεξιά να ξαναγυρίσει στην αντιπολίτευση για άλλα είκοσι χρόνια! 
Θέλω τελειώνοντας να υπογραμμίσω ότι δεν ήταν ανάγκη να τα ξέρει ο κουρασμένος!
 Δεν μπορώ να το χρεώσω στον Καραμανλή! 
Ο Μεγαλύτερος τεμπέλης πρωθυπουργός της ιστορίας κατηγορείται γιατί παρίστανε τον πρωθυπουργό και αλώνιζαν όλοι οι εγκληματίες γύρω του εις βάρος της χώρας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση