GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρολάν Γκαρός - Ο Ναδάλ οδεύει για το 11ο τρόπαιο

Μπορεί ο αγώνας να διεξήχθη σε... δύο ημέρες και να έχασε το πρώτο σετ, ωστόσο η πρόκριση στα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός ήταν εύκο...

Μπορεί ο αγώνας να διεξήχθη σε... δύο ημέρες και να έχασε το πρώτο σετ, ωστόσο η πρόκριση στα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός ήταν εύκολη για τον Ράφαελ Ναδάλ. Κόντρα στον 25χρονο Αργεντινό Ντιέγκο Σεμπάστιαν Σβάρτσμαν, νο 12 της παγκόσμιας κατάταξης, ο Ισπανός άσος βρέθηκε αρχικά να χάνει με 6-4, ενώ κατά την διάρκεια του 2ου σετ, το ματς διεκόπη λόγω καιρικών συνθηκών και ξανάρχισε σήμερα, όπου πλέον ο κορυφαίος τενίστας «καθάρισε» τα τρία σετ με 6-3, 6-2, 6-2 και προκρίθηκε για 11η φορά στην καριέρα του, στα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός. Και όποτε έχει φτάσει στην 4άδα ο Ναδάλ, έχει κατακτήσει και το τρόπαιο του γαλλικού όπεν.

Ο Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο θα είναι ο αντίπαλος του Ράφαελ Ναδάλ στα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός. Ο 29χρονος Αργεντινός, νο 6 στην παγκόσμια κατάταξη, νίκησε τον 29χρονο Κροάτη Μάριν Τσίλιτς, νο 4 στον κόσμο, με 7-6(5), 5-7, 6-3, 7-5, σε μια αναμέτρηση που ξεκίνησε χτες, αλλά διακόπη λόγω των καιρικών συνθηκών και συνεχίστηκε σήμερα. Έτσι ο «Πύργος» θα αγωνιστεί στα ημιτελικά του γαλλικού όπεν για πρώτη φορά μετά από 9 χρόνια. Θυμίζουμε πως Ναδάλ και Ντελ Πότρο βρέθηκαν αντίπαλοι και στα ημιτελικά του τελευταίου Αμερικανικού όπεν, τον περασμένο Σεπτέμβριο, με τελικό νικητή τον Ισπανό.

Στον άλλο ημιτελικό, θα αγωνιστούν ο Αυστριακός Ντόμινικ Τιμ, νο 8 του κόσμου, ο οποίος στον 2ο γύρο απέκλεισε τον Στέφανο Τσιτσιπά και στα προημιτελικά «πέταξε έξω» τον Γερμανό Αλεξάντερ Ζβέρεφ, νο 3 στην παγκόσμια κατάταξη, και η μεγάλη έκπληξη της διοργάνωσης, ο 25χρονος Ιταλός Μάρκο Τσεκινάτο, νο 72 στον κόσμο, ο οποίος απέκλεισε τον Νόβακ Τζόκοβιτς, που έχει πέσει πλέον στο νο 22.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση