GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λουλούδια και μια φωτογραφία της 13χρονης στο σημείο που έπεσε νεκρή στην Άμφισσα - ΦΩΤΟ

Ο επιχειρηματίας, φερόμενος ως δράστης, πυροβόλησε δύο φορές στον καταυλισμό και μία από τις σφαίρες βρήκε στο κεφάλι την 13χρονη ...

Ο επιχειρηματίας, φερόμενος ως δράστης, πυροβόλησε δύο φορές στον καταυλισμό και μία από τις σφαίρες βρήκε στο κεφάλι την 13χρονη και την σκότωσε. Η δεύτερη σφαίρα βρήκε τον πατέρα της στο πόδι και τον τραυμάτισε.

Το tempo24.gr δημοσίευσε φωτογραφίες από το σημείο του εγκλήματος στην Άμφισσα, όπου πλέον έχουν τοποθετηθεί λίγα λουλούδια μαζί με τη φωτογραφία της 13χρονης. Συγγενείς της, τη μετέφεραν σε νοσοκομείο, αλλά ήταν ήδη αργά. Ο πατέρας της την ώρα των πυροβολισμών άρχισε να τρέχει για να σωθεί, χτυπήθηκε στο πόδι και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα ξεκίνησαν όταν ο επιχειρηματίας που κατηγορείται για τη δολοφονία, διαπίστωσε πως είχε πέσει θύμα κλοπής στο σπίτι ή στο κατάστημά του. Θεώρησε υπεύθυνο τον 33χρονο και πήρε το νόμο στα χέρια του. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οπλισμένος με καραμπίνα πήρε το αυτοκίνητό του και πήγε στον καταυλισμό.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ συνεχίζονται για τον εντοπισμό του επιχειρηματία αλλά και τα ακριβή αίτια που κρύβονται πίσω από αυτή την τραγωδία.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Πηγή: tempo24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση