GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προσποιήθηκε την αστυνομικό και άρπαξε 15.000 ευρώ από ηλικιωμένη

Δεν έχουν τέλος οι απάτες με τα εικονικά τροχαία με στόχο την εξαπάτηση ηλικιωμένων. Χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα μία άγνωστη γυνα...

Δεν έχουν τέλος οι απάτες με τα εικονικά τροχαία με στόχο την εξαπάτηση ηλικιωμένων. Χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα μία άγνωστη γυναίκα κατάφερε και απέσπασε 15.000 ευρώ από ηλικιωμένη. Η ιστορία πλέον είναι γνωστή και επαναλαμβανόμενη.

Η γυναίκα τηλεφώνησε σε μια ηλικιωμένη (84ετών) προσποιούμενη την αστυνομικό και της είπε ότι η κόρη της έχει προκαλέσει θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα. Με αυτό το πρόσχημα της απέσπασε το χρηματικό ποσό των 15.000 ευρώ. Το χρηματικό ποσό το παρέλαβε έξω από το σπίτι της ηλικιωμένης αφού το είχε τοποθετήσει στην πόρτα της.

Στη συνέχεια η γυναίκα επικοινώνησε με την κόρη της και έγινε αντιληπτό τι είχε συμβεί. Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος άγνωστης δράστιδας.

Οι διαστάσεις που έχει πάρει η συγκεκριμένη μέθοδος απάτης έχει προβληματίσει ιδιαίτερα την αστυνομία η οποία προσπαθεί να ενημερώσει τους πολίτες έτσι ώστε να μην πέσουν θύματα. Τις επόμενες θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική ημερίδα στον Πύργο ενώ αντίστοιχες έχουν πραγματοποιηθεί και στην Πάτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση