GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην εντατική ο 15χρονος που χτυπήθηκε από κεραυνό - Ο δήμαρχος Λάρισας τοποθετεί αντικεραυνικά συστήματα σε όλα τα γήπεδα

Σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας νοσηλεύεται ο 15χρονος που κεραυνοβολήθηκε, κα...

Σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας νοσηλεύεται ο 15χρονος που κεραυνοβολήθηκε, κατά της διάρκεια της ισχυρής καταιγίδας που έπληξε την πόλη την Τετάρτη, ενώ βρίσκονταν σε γήπεδο ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, εντός της ημέρας αναμένεται να γίνει η προσπάθεια να βγει από την καταστολή στην οποία βρίσκεται ο 15χρονος τερματοφύλακας της Πελασγιώτιδας.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο 15χρονος ήταν ο τελευταίος που αποχωρούσε από το γήπεδο όντας δίπλα στο τέρμα, καθώς ο προπονητής της ομάδας μόλις άρχισε η καταιγίδα, ζήτησε από τους παίκτες να εγκαταλείψουν τον αγωνιστικό χώρο.

Ο δήμαρχος της πόλης Απόστολος Καλογιάννης με αφορμή το περιστατικό της κεραυνοβόλησης του 15χρονου ανακοίνωσε την τοποθέτηση αντικεραυνικών συστημάτων σε όλα τα δημοτικά γήπεδα της Λάρισας.

Ο κ. Καλογιάννης στα πλαίσια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου ζήτησε να ενημερωθεί ο τεχνικός ασφαλείας του δήμου και να προχωρήσει σε ελέγχους σε όλους τους δημοτικούς χώρους ώστε να ληφθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας, αλλά και να εντοπιστούν το νομικό πλαίσιο και οι αρμόδιοι για τις πιστοποιήσεις τέτοιων συστημάτων.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ - ΜΠΕ, onlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση