GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αβάσταχτος ο θρήνος για τον θάνατο 15χρονης - Ο "ξανθός άγγελος" πήρε ναρκωτικά μετά το πάρτι για τις εξετάσεις και πέθανε - ΦΩΤΟ

Αβάσταχτος ο θρήνος για τον θάνατο της 15χρονης. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι μια λάθος εφηβική απόφαση, μια νεανική απερισκε...

Αβάσταχτος ο θρήνος για τον θάνατο της 15χρονης. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι μια λάθος εφηβική απόφαση, μια νεανική απερισκεψία, της έκοψε το νήμα της ζωής. Ο πόνος βουβός στο δυτικό Devon της Βρετανίας από όπου ήταν ο "ξανθός άγγελος".

Η οικογένεια της 15χρονης Hannah Bragg είναι συντετριμμένη από τον αδόκητο χαμό της. Ένα πάρτι μετά τις εξετάσεις και η μοιραία ναρκωτική ουσία που πήρε της στοίχισε τη ζωή.

Η 15χρονη που ήταν αναβάτρια επιδείξεων και παίκτρια ράγκμπι, φοιτούσε στο Tavistock College. Όπως γράφει η Daily Mail tο περασμένο Σάββατο αφού έκανε χρήση ναρκωτικών εντοπίστηκε νεκρή κοντά σε οδογέφυρα.

«Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Derriford όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η αστυνομία. Σε κρίσιμη κατάσταση στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ένας 14χρονος ο οποίος όμως στάθηκε πιο τυχερό και πλέον βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης.

Η μητέρα της Hannah, Karen Bragg, ζήτησε από τους ανθρώπους που τη γνώριζαν να μοιραστούν τις αναμνήσεις τους με την κόρη της online.

Φίλοι της 15χρονης αφήνουν λουλούδια, σημειώματα και κεράκια στο σημείο που συνέβη η τραγωδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση