GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ - 17χρονος βίασε 81χρονη για να την εκδικηθεί

Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι ένας 17χρονος εισέβαλε στο σπίτι 81χρονης και την κακοποίησε σεξουαλικά προκειμένου να την εκδι...

Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι ένας 17χρονος εισέβαλε στο σπίτι 81χρονης και την κακοποίησε σεξουαλικά προκειμένου να την εκδικηθεί.

Σύμφωνα με το politis.com.cy, η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας στις 31 Μαρτίου, όταν η 81χρονη κατάγγειλε ότι ενώ βρισκόταν μόνη στο σπίτι στη Λευκωσία, ο 17χρονος από τη Ρουμανία εισέβαλε σε αυτό λίγο μετά τα μεσάνυχτα και αφού της επιτέθηκε, την έριξε στο έδαφος και την βίασε. Η ηλικιωμένη τραυματίστηκε στη λεκάνη και στο χέρι και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, στο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας, ο 17χρονος βρέθηκε αντιμέτωπος με τις κατηγορίες του βιασμού, της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης και της διάρρηξης, τις δύο τελευταίες εκ των οποίων παραδέχθηκε εξαρχής. Στην κατηγορία του βιασμού δήλωσε μη παραδοχή υποστηρίζοντας πως δεν θυμόταν να συνέβη κάτι τέτοιο, όταν όμως -και ενώ η δίκη βρισκόταν σε εξέλιξη- παραλήφθηκε το αποτέλεσμα των επιστημονικών εξετάσεων και υπήρξε σύνδεση, παραδέχθηκε και σε αυτή την κατηγορία ενοχή. Στις 11 Ιουνίου θα αγορεύσει ο συνήγορός του για μετριασμό της ποινής και ακολούθως θα αναμένεται η ετυμηγορία του δικαστηρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο λόγος των πράξεων του 17χρονου ήταν εκδικητικός. Ο ανήλικος υποστήριξε ότι πριν από την τέλεση των αδικημάτων είχε συναντηθεί στο σπίτι της 81χρονης με την εγγονή της και όταν η ηλικιωμένη τον είδε, του έκανε παρατήρηση και του ζήτησε να φύγει από το σπίτι. Ο 17χρονος δήλωσε ότι όταν διέπραξε τον βιασμό βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών.

Πληγή πληροφοριών: politis.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση