GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπγιάλας: Η δολοφονία του Μπακογιάννη ενδιαφέρει έναν 17χρονο και η δολοφονία του Λαμπράκη δεν τον ενδιαφέρει;- Η οργισμένη απάντηση Γεωργιάδη - ΒΙΝΤΕΟ

Το επιχείρημα γιατί πρέπει να ενδιαφέρει έναν 17χρονο ποιους σκότωσε ο Δημήτρης Κουφοντίνας επικαλέστηκε στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής του...

Το επιχείρημα γιατί πρέπει να ενδιαφέρει έναν 17χρονο ποιους σκότωσε ο Δημήτρης Κουφοντίνας επικαλέστηκε στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μπγιάλας, για να απαντήσει στη δήλωση του Κυριακού Μητσοτάκη, γιατί πρέπει να γνωρίζει ένας 17χρονος τι έγινε το 1963 με τη δολοφονία Λαμπράκη.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναρωτήθηκε: «Η δολοφονία του Μπακογιάννη ενδιαφέρει έναν 17χρονο και η δολοφονία του Λαμπράκη δεν τον ενδιαφέρει;».

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, οργισμένος απάντησε πως η οικογένεια Μητσοτάκη έχει πληρώσει με αίμα την δράση του Κουφοντίνα και της «17 Νοέμβρη».

«Ο κ. Μητσοτάκης έχασε μέλος της οικογένειάς του από τον κ. Κουφοντίνα και δεν ντρέπεστε», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

«Εγώ αναφερόμουν στο σκεπτικό του κ. Μητσοτάκη, όπως δεν ενδιαφέρει έναν νεαρό ποιος δολοφόνησε τον Λαμπράκη έτσι δεν τον ενδιαφέρει ποιος σκοτώθηκε από κάποιους τρομοκράτες. Δεν εξίσωσα εγώ τον Λαμπράκη με τον Κουφοντίνα. Ο κ. Μητσοτάκης τον εξίσωσε. Το είπα για να το στηλιτεύσω. Το να προσπαθήσουμε να διαγράψουμε ιστορίες είναι επικίνδυνο», πρόσθεσε ο κ. Μπγιάλας.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ουδέποτε είπε ότι οι νέοι δεν πρέπει να ξέρουν Ιστορία. Στηλίτευσε μια συγκεκριμένη ανακοίνωση του Μαξίμου που ήταν άρες μάρες κουκουνάρες. Το αίμα της οικογένειας Μητσοτάκη δεν το σεβάστηκε (σ.σ. ο κ. Μπγιάλας), τέτοιοι υποκριτές είναι», απάντησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΙ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση