GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποχώρησε ο δημοσιογράφος Γιάννης Δάρρας από το δελτίο της ΕΡΤ 2 - "Επιλέγω την επαγγελματική μου αξιοπρέπεια"

Την αποχώρησή του από την παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ 2 στις 23.00 ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο Facebook ο δημοσιογράφος Γι...

Την αποχώρησή του από την παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ 2 στις 23.00 ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο Facebook ο δημοσιογράφος Γιάννης Δάρρας.
"Επιλέγω την επαγγελματική μου αξιοπρέπεια και την άσκηση της δημοσιογραφίας όπως την έμαθα, έγραψε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Δάρρας.
Αναλυτικά η ανάρτησή του:
«Από σήμερα δεν θα είμαι πλέον στη παρουσίαση του δελτίου της ΕΡΤ2 στις 23:00. Ζήτησα να με απαλλάξουν. Έχω ενημερώσει, στο ανώτερο δυνατό επίπεδο, για τους λόγους. Επιλέγω την επαγγελματική μου αξιοπρέπεια και την άσκηση της δημοσιογραφίας όπως την έμαθα. Ευχαριστώ για τη συνεργασία την μεγάλη πλειονότητα των συναδέλφων και τους φίλους τηλεθεατές που είδαν κάτι ξεχωριστό και φρέσκο σε αυτή την προσπάθεια. Θα συνεχίσω να υπηρετώ τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση με πίστη στην αποστολή της για πολυφωνική και έντιμη ενημέρωση».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση