GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πολάκης: Δεν υπάρχει πλέον η κακομοιριά που υπήρχε τον Γενάρη του 2015

«Κατανοώ απόλυτα τις αγωνίες των νησιωτών για το θέμα της υγείας, αλλά θα πρέπει να κάνουμε και σύγκριση της κατάστασης που ίσχυε ...

«Κατανοώ απόλυτα τις αγωνίες των νησιωτών για το θέμα της υγείας, αλλά θα πρέπει να κάνουμε και σύγκριση της κατάστασης που ίσχυε τον Ιανουάριο του 2015 με την κατάσταση που ισχύει σήμερα» τόνισε, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο 15ο Αναπτυξιακό Συνέδριο που πραγματοποιείται στη Σύρο, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, αναφερόμενος στα προβλήματα και στις ανάγκες που υπάρχουν.

Ο κ. Πολάκης μίλησε αναλυτικά για το πώς είχε η κατάσταση τότε και πώς έχει τώρα στο νοσοκομείο της Σύρου, στο νοσοκομείο της Σαντορίνης και στα άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα των νησιών των Κυκλάδων.

«Προβλήματα εξακολουθούν να υπάρχουν, δεν υπάρχει όμως η κακομοιριά που υπήρχε τον Γενάρη του 2015» σημείωσε αναφερόμενος στις γενικότερες προσπάθειες που έχουν γίνει από την κυβέρνηση για τη στήριξη του ΕΣΥ και την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση