GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτό είναι το επίσημο τραγούδι του Μουντιάλ 2018: «Live it up» - ΒΙΝΤΕΟ

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την πρώτη σέντρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 στη Ρωσία, που θα λάβει χώρα σε δυο εβδομάδες από σήμε...

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την πρώτη σέντρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 στη Ρωσία, που θα λάβει χώρα σε δυο εβδομάδες από σήμερα.

Η FIFA σε συνεργασία με τη Sony Music κυκλοφόρησαν το επίσημο τραγούδι με τίτλο «Live it up» με βασικό ερμηνευτή τον Nicky Jam, με τη συμμετοχή του διάσημου ηθοποιού και μουσικού Γουίλ Σμιθ, και την Κοσοβάρα τραγουδίστρια Era Istrefi σε παραγωγή του DJ και στιχουργού Diplo.

«Είναι μεγάλη τιμή να σου ζητούν να εμφανιστείς για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Αυτό το παγκόσμιο γεγονός φέρνει κοντά όλους τους ανθρώπους της υφηλίου για να φωνάξουν, να γελάσουν και να ζήσουν μαζί τη μαγεία. Η συνεργασία με τoυς Nicky, Diplo και την Era σε αυτό το κομμάτι αντιπροσωπεύει την αρμονία. Στο τέλος αυτό που θέλουμε να δούμε είναι όλον τον κόσμο να χορεύει», δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός και στιχουργός, Γουίλ Σμιθ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση