GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μωρό 20 μηνών νοσηλεύεται στην εντατική - Τι λένε οι γιατροί

Ένα μωρό 20 μηνών νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ. Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το cretapost.gr, π...

Ένα μωρό 20 μηνών νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ. Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το cretapost.gr, πρόκειται για ένα βρέφος που μαζί με την Ρομά οικογένειά του βιώνουν μεγάλη ταλαιπωρία τους τελευταίους μήνες.

Σύμφωνα με τον 17χρονο πατέρα, πριν από λίγο καιρό το παιδί προσβλήθηκε από τον ιό της ιλαράς και από τότε μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία. Ήδη έχει νοσηλευτεί σε νοσοκομείο των Τρικάλων αλλά και της Λάρισας ενώ αυτήν την ώρα βρίσκεται στο ΠΑΓΝΗ, όπου – σύμφωνα πάντα με τον πατέρα – έχει παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα με το συκώτι του.

Στην ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ

Το συγκεκριμένο περιστατικό επιβεβαιώνει και το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

"Εισήχθη χθες στο ΠΑΓΝΗ ένα βρέφος 20 μηνών, Ρομά. Οι γιατροί έκριναν την άμεση μεταφορά του στην ΜΕΘ Παίδων όπου και νοσηλεύεται", επισημαίνει σχετικά ο αναπληρωτής διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γιάννης Φανουργιάκης ο οποίος τονίζει ότι το βρέφος δεν φέρει κανένα σύμπτωμα ιλαράς.

"Δεν φέρει κανένα σύμπτωμα ιλαράς με τους γιατρούς αυτήν την ώρα να τον υποβάλλουν σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί από τι πάσχει. Σε λίγα 24ωρα θα έχουμε μία εικόνα", σημείωσε ο κ. Φανουργιάκης.

Πηγή πληροφοριών: cretapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση