GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ! 22 χρόνια είναι υπό... κατασκευή η ιστοσελίδα για τη Μακεδονία

του  Μιχάλη Χαιρετάκη Το όνομα της Μακεδονίας: Μήπως βγάζουμε τελικά μόνοι μας τα μάτια μας; Μην περιμένετε να μιλήσω σε αυτό το άρ...

του 
Μιχάλη Χαιρετάκη

Το όνομα της Μακεδονίας: Μήπως βγάζουμε τελικά μόνοι μας τα μάτια μας;
Μην περιμένετε να μιλήσω σε αυτό το άρθρο για τη σημερινή διαμάχη με τους γείτονες γύρω απο το όνομα της γειτονικής χώρας, ούτε φυσικά ο τίτλος είναι παραπλανητικός σκοπεύοντας να προσεγγισει μερικά κλικ.

Σε μια μάχη, πάντα χρησιμοποιείς όλα σου τα όπλα, θα είσαι το λιγότερο ηλίθιος να μην το κάνεις και να μην τα αξιοποιήσεις.

¨Ετσι μεγάλη εντύπωση μου προξένησε το οτι στο διαδίκτυο, που είναι ένα απο τα μεγαλύτερα όπλα για να προωθήσουμε το δίκαιό μας, το macedonia.com είναι κατοχυρωμένο απο το 1996 απο το pan macedonian network (παμμακεδονικό δίκτυο;)

Αυτό όμως δυστυχώς είναι το μόνο θετικό. Αν κάποιος μπει στη σελίδα θα διαπιστώσει οτι κάποιοι σύνδεσμοι δεν λειτουργούν, ενώ η ιστοσελίδα είναι ακριβώς η ίδια και όπως αναγράφεται εκτελούνται έργα βελτίωσης απο το 1996, τα τελευταία δηλαδή 22 χρόνια.

Δεν έχω ζητήσει ποτέ άρθρο μου, ποτέ μέχρι τώρα, να το προωθήσει κάποιος, αλλά σήμερα το ζητώ απο όλους τους αναγνώστες και πιστεύω συμφωνείτε γιατι ο σκοπός είναι ιερός:

Να βρεθεί ο ιδιοκτήτης της (Λήγει τον Οκτωβριο του 2018 και θα είναι λάθος να αφήσουμε να συμβεί κάποιο ατύχημα) και να φροντίσουμε όλοι μαζί,αφιλοκερδώς να φτιάξουμε ενα portal πολύγλωσσο πραγματικό κόσμημα του διαδικτύου, ενημερωτικό για τη Μακεδονία μας.

Ας είμαστε προνοητικοί αν δε θέλουμε μια μέρα τα σύνορα της χώρας μας να φτάνουν λίγο πιο πάνω απο τη Λαμία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση