GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Λας Πάλμας απέρριψε πρόταση 23 εκατ. ευρώ για Αραούχο

Στο περιθώριο της παρουσίασης των εισιτηρίων διαρκείας της Λας Πάλμας για τη νέα σεζόν, ο πρόεδρος του συλλόγου των Καναρίων Νήσων...

Στο περιθώριο της παρουσίασης των εισιτηρίων διαρκείας της Λας Πάλμας για τη νέα σεζόν, ο πρόεδρος του συλλόγου των Καναρίων Νήσων, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ προχώρησε σε αποκαλύψεις αναφορικά με τον Σέρχιο Αραούχο.

Ο ισχυρός άνδρας της Λας Πάλμας έκανε γνωστό ότι είπε «όχι» σε μία πολύ μεγάλη πρόταση 23 εκατομμυρίων ευρώ για τον «Τσίνο», χωρίς ωστόσο να ανακοινώσει την ομάδα που κατέθεσε αυτήν την πρόταση.

«Η Λας Πάλμας δέχθηκε μια πρόταση 23 εκατομμυρίων ευρώ για τον Σέρχιο Αραούχο, την οποία δεν πρόκειται να κάνουμε αποδεκτή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ραμίρεθ, ο οποίος είχε καταστήσει σαφές το προηγούμενο διάστημα στην πλευρά του παίκτη πως δεν πρόκειται να τον αφήσει να φύγει με προτάσεις μικρότερες των 20 εκατομμυρίων.

Την ίδια στιγμή ο σύλλογος θέλει να αναπροσαρμόσει το συμβόλαιο του πρώην άσου της ΑΕΚ, τον οποίο υπολογίζει ως βασικό στέλεχος του ρόστερ για την άνοδο στην Primera Division την επόμενη σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση