GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ!" Αναστολή του ΦΠΑ 24% στα νησιά με πρόσφυγες...

Με "δωράκι" την αναστολή ΦΠΑ 24% στα νησιά υποδοχής επιστρέφει o πρωθυπουργός από τις Βρυξέλλες, όπου και βρέθηκε για την Σύνο...

Με "δωράκι" την αναστολή ΦΠΑ 24% στα νησιά υποδοχής επιστρέφει o πρωθυπουργός από τις Βρυξέλλες, όπου και βρέθηκε για την Σύνοδο Κορυφής για το προσφυγικό και δέχτηκε την "επιστροφή" μεταναστών από την γερμανία στην Ελλάδα. 

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά τη Σύνοδο Κορυφής, ο Ελληνας πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι έχει δώσει εντολή σήμερα και η κυβέρνηση θα προχωρήσει άμεσα με πράξη νομοθετικού περιεχομένου σε νόμο που θα αναιρεί την αποφασισμένη το προηγούμενο διάστημα άδικη αύξηση του ΦΠΑ στα 5 νησιά που δέχονται τις προσφυγικές ροές.
Είπε ότι είχε θέσει το ζήτημα στον Ζ. Κ. Γιούνκερ όταν είχε έρθει στην Αθήνα, η ελληνική κυβέρνηση να μην προχωρήσει στην αύξηση του ΦΠΑ στα 5 νησιά που δέχονται τις προσφυγικές ροές.Το συζήτησαν ξανά χτες και σήμερα, είπε, έχει δώσει εντολή σήμερα, η κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα με πράξη νομοθετικού περιεχομένου σε νόμο που θα αναιρεί αυτή την αποφασισμένη το προηγούμενο διάστημα άδικη αύξηση του ΦΠΑ στα 5 νησιά.
«Νομίζω ότι ήταν μια δίκαιη κίνηση που έγινε πράξη και μια εξέλιξη εξαιρετικά καλή» σχολίασε. Ωστόσο, όταν ερωτήθηκε για πόσο καιρό θα ισχύσει η αναστολή του ΦΠΑ, ο πρωθυπουργός απάντησε:
«Οσο διαρκεί η μεταναστευτική κρίση και όσο είμαι εγώ πρωθυπουργός, - και απ' ό,τι φαίνεται και τα δύο θα διαρκέσουν πολύ - δεν θα υπάρξει άνοδος στο ΦΠΑ στα νησιά».

Η ΝΔ χαιρετίζει την αναστολή ΦΠΑ στα νησιά
Η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της χαιρέτισε με θέρμη την αναστολή αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου που δοκιμάζονται από το μεταναστευτικό πρόβλημα.
«Σήμερα απεδείχθη περίτρανα πως όταν η κυβέρνηση υιοθετεί τις προτάσεις της Ν.Δ. αντί να την… αντιπολιτεύεται, μπορούν να προκύψουν και θετικά αποτελέσματα για την χώρα» υπογραμμίζει η ΝΔ. Η αξιωματική αντιπολίτευση « χαιρετίζει την αναστολή της αύξησης του Φ.Π.Α. στα νησιά του Αιγαίου που δοκιμάζονται από το μεταναστευτικό πρόβλημα» υπενθυμίζοντας ταυτόχρονα ότι είναι κάτι «που είχε προτείνει τρεις φορές με τροπολογία στη Βουλή και είχε απορρίψει η κυβέρνηση».

1 σχόλιο

  1. Ρέ Σείς!!!

    Καταλάβαται Τί κάνει ο Αριστερόστροφος Φασισμός ο ΕλιτοΝαζιζοφασισμός ο Εθνομηδενιστής;;;;;;;

    Το ΚΑΤΑΛΆΒΑΤΑΙ;;;;;;;

    Ο Ελιτοναζιστοφασίστας πήρε και "ΕΠΙΣΗΜΑ" ΑΠΟ ΤΗΝ Go back Madam Merkel να μας πεί ο ΑΛΗΤΗΣ ΌΤΙ ΕΙΜΑΣΤΑΙ... ΜΑΟ-ΜΑΟ!!!!

    ΤΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙ... ΜΠΙΝΕΔΕΣ!!!

    .... ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ.... ΣΚΑΤΑ... ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΣΑΣ .... ΧΑΡΙΖΩ ΦΠΑ!!!

    ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΣΤΙΧΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΙΚΙΑΣ: ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΘΑ ΓΊΝΟΥΝ ΣΚΑΤΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΖΩ ΤΟ ΦΠΑ!!! .... σε ρυθμούς Τσιφτετέλι!!!!

    ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΙΤΟΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!

    ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ... SOFORT ABER SOFORT OHNE WENN UND ABER!!! SOFORT ΑΛΗΤΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση